Bijwerken
Meest recente aflevering
Lopen met darwin 0-5 km Training 36 Het einde van het boek, 42 minuten lopen

Lopen met darwin 0-5 km Training 36 Het einde van het boek, 42 minuten lopen

Tijd: 42:28
Aflevering-ID: 1000104168118
GUID: http://www.kritischdenken.info/KD_files/LopenMetDarwin.html#36/36
Releasedatum: 6-11-2011 21:00:00

Beschrijving

Start to run programma. Ik stel je volgende deal voor. Ik geef je instructies wanneer en hoe lang je moet lopen en wandelen, en tussendoor lees ik je voor uit het boek 'Over het ontstaan der soorten' van Charles Darwin. Bij de dertigste les kan je 5 kilometer lopen en hebben we 12 hoofdstukken van Darwins boek beluisterd. Nu heb je geen uitvlucht meer om niet aan dat buikje te werken en om één van de belangrijkste en boeiendste boeken uit de biologie te kennen.

Apple Podcasts: Recensies van klanten

handig hulpmiddel

 – 
Ergodus
 – 
2012-08-11
wat wil je nog meer? lekker aan de conditie werken en tegelijk een boek luisteren. Josef spreekt met een heldere en duidelijke stem. Het onderscheid tussen het boek en de instructies zijn goed te herkennen. Ik ben net begonnen dus ik weet niet of het na een aantal trainingen nog leuk is om naar een boek te luisteren ipv muziek. We zullen zien!
Besef wel dat het voor een beginnende loper erg verleidelijk is om te snel te lopen. Met een muziekje erbij heb je snel de neiging om op dat tempo mee te gaan lopen. Dat zou in het begin wel eens te snel kunnen zijn. Dit risico heb je bij het luisteren naar een boek veel minder. Je kunt dus echt je eigen, langzame tempo, aanhouden :)