Bijwerken
Meest recente aflevering
081 - Fiona Mermans (Basic Fit) over internationale groei, een pandemie en Tatjana

081 - Fiona Mermans (Basic Fit) over internationale groei, een pandemie en Tatjana

In aflevering 81 ontvangen Matthijs en Gerben hun…
Tijd: 46:54
In aflevering 81 ontvangen Matthijs en Gerben hun eerste gast. Fiona Mermans is International Brand Lead bij Basic Fit. Een beursgenoteerde sportschoolketen met grote ambities. Maar hoe bewaak je een merk met zulke expansiedrang? Hoe reageer je wanneer een pandemie en slechte PR je plannen in de war schoppen? En gaan we Tatjana ooit nog terugzien? Je hoort het in de nieuwste aflevering van The Brief. Een podcast van Wayne Parker Kent.   🎧 Shownotes 🎧    De beste content van Gerben:   De beste content van Matthijs:     De beste content van Fiona:   De app van Basic Fit is voor iedereen   Tim Hofman was boos op Basic Fit   Ook Basic Fit had het zwaar dankzij corona:   Gelukkig kwamen de leden weer snel terug   Mede dankzij deze commercial   We danken onze mediapartner   🌐 Website: 👤 LinkedIn: ✉️ email:
Aflevering-ID: 1000532474533
GUID: tag:soundcloud,2010:tracks/1108683067
Releasedatum: 19-8-2021 11:24:06

Beschrijving

The Brief is een wekelijkse podcast over content, marketing en creatie. Elke aflevering duiden we het laatste nieuws. Soms met een gast, soms zonder. We bespreken marketing nieuws en social media trends. Advertising voor start-ups en design van gerenommeerde merken. The Brief bezorgt je altijd een uniek perspectief. Powered by Wayne Parker Kent.

Recensies van klanten

Hard 🔥

 – 
Leooo!!
 – 
2021-08-06
Deze mannen maken de teleurstellende Summer of Love een stukje beter !

Content Kroegpraat

 – 
Waterreus
 – 
2021-07-24
Leuke, inspirerende chit chat over content creatie, merken en media. Er is altijd wel een creatief pareltje waar ik nog niet van had gehoord. De nieuwe opzet is wat behapbaarder qua tijd. Al vind ik het nooit een probleem als het uitloopt naar een uur. Ik houd persoonlijk wel van wat wat meer ‘houvast’ voor dit type podcast, dus een stelling, een rubriekje, iets uitgelicht, etc. Benieuwd naar de afleveringen met gast.

Must voor marketingnerds

 – 
Je schele rotmoer
 – 
2021-07-23
Als je ook maar enigszins betrokken bent bij je vak moet je deze podcast op je luisterlijst zetten. Informatief en vermakelijk. Het nieuwe format belooft veel goeds want een beetje jatten van een collega werkt gewoon goed. Dus laat je inspireren door de interviews met mede-vakgenoten en geniet van de update podcasts.

Toppers

 – 
DTallane
 – 
2021-07-22
Lekker bezig mannen en fijn dat het weer tweewekelijks volgt. Ik blijf jullie volgen

Inspirerend en prikkelend

 – 
HarryNak51
 – 
2017-12-03
Luister sinds de eerste aflevering, erg knap dat deze podcast blijft boeien, stabiel in kwaliteit blijft en vooral enorm inspireert. De gasten in de show zijn vaak ook A-kaliber. Blijf aub doorgaan met deze killer podcast.

Favoriete Nederlandse marketingpodcast

 – 
Simone Krouwer
 – 
2017-11-16
Luistert heerlijk weg, maar biedt tegelijkertijd veel interessante informatie. Tof ook dat er steeds gasten met verschillende specialisaties aanschuiven, niet enkel content marketeers.

Prima format!

 – 
mroumen
 – 
2017-01-24
Format en tijdsduur geven lekker ritme aan de podcast. Interessante gasten, prima visie. Goed bezig!

Inhoudelijk sterk

 – 
T. Terstappen
 – 
2016-12-15
De visie van Wayne Parker Kent op contentmarketing is volgens mij de enige juiste. De meeste uitgeverijen, bureaus en merken zijn nog véél te voorzichtig of verwachten vaak het verkeerde. Het is mooi dat de mannen van WPK hun kennis delen in deze podcast. Met concrete voorbeelden en inhoudelijk sterke gesprekken maken ze de materie heel logisch en dat levert fijne inzichten op.

Professioneel, los en verrassend

 – 
AnneMuur
 – 
2016-12-09
Ik ben zelf geen echte podcast luisteraar, maar heb deze met groot plezier geluisterd. Informatief in mijn vakgebied en met humor gebracht. Nice

Heel nice!

 – 
Anneveerle
 – 
2016-11-29
Lekker bezig!