Bijwerken
Meest recente aflevering
#41: Vicky Vermeiren - Durf te springen!

#41: Vicky Vermeiren - Durf te springen!

Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast. Vandaag is mijn gast Vicky Vermeiren.   Vicky is Businesscoach voor de beauty- en lifestyle sector waarbij ze dagelijks schoonheidsspecialistes, kappers en wellnessondernemers begeleidt bij a
Tijd: 56:40
Welkom bij een nieuwe aflevering van de Coach Jan Podcast. Vandaag is mijn gast Vicky Vermeiren.
 
Vicky is Businesscoach voor de beauty- en lifestyle sector waarbij ze dagelijks schoonheidsspecialistes, kappers en wellnessondernemers begeleidt bij alles wat te maken heeft met het opbouwen van een succesvolle zaak.
 
Ze schreef het boek SUCCESVOL SALON en inspireert wekelijks duizenden ondernemers met haar online video’s.
 
Vicky is op zeer jonge leeftijd gesprongen in het ondernemerschap. Ze had het van thuis uit meegekregen, haar ouders runnen een bakkerij. Toch bleek al snel dat ze het werk in een bakkerij niet zou kunnen doen, omwille van rugproblemen. Ze maakte van een tegenslag een deugd, en zocht naar nieuwe manieren om als onderneemster haar ding te kunnen doen.
 
Vicky is naast haar job ook een jonge moeder. We spreken over het leven als onderneemster, als mama en haar dromen. Maar ook over moeilijker thema's zoals omgaan met verveling, met omgaan met "meer en beter".
 
Alle linkjes kun je vinden op de website: Podcast 41 met Vicky Vermeiren
Ik wens je veel luisterplezier!
Aflevering-ID: 1000489944553
GUID: coachjan.podbean.com/9ea3b4f8-b42d-3429-a6d0-8c2d270b7803
Releasedatum: 3-9-2020 11:33:52

Beschrijving

Welkom bij de Coach Jan Podcast waar het ons doel is om jou te inspireren en je te gidsen naar een sprankelend en betekenisvol leven.

Recensies van klanten

Geen item