Bijwerken
Meest recente aflevering
EP 350: Money Mindset MasterClass #3  Reinvent Yourself

EP 350: Money Mindset MasterClass #3 Reinvent Yourself

Recent heb ik een hele vette masterclass gegeven, de Money Mindset Masterclass. Vandaag deel ik de derde sessie, Reinvent Yourself, met je.
Tijd: 21:52
Recent heb ik een hele vette masterclass gegeven, de Money Mindset Masterclass. Vandaag deel ik de derde sessie, Reinvent Yourself, met je.
Aflevering-ID: 1000559697427
GUID: 8df2dac3-0025-4fdc-acbe-63dba922320b
Releasedatum: 5-5-2022 14:00:00

Beschrijving

In deze podcast onthul ik op regelmatige basis mijn meest recente en grootste inzichten af en toe afgewisseld met een interview of stukken uit mijn seminars en masterminds. Abonneer je even op deze podcast als je gratis op de hoogte wilt worden gehouden van verse podcasts! Heb je een recensie achter gelaten? Maak even een screenshot en stuur me een DM via Instagram: @EelcoDeBoer Enjoy! Eelco

Recensies van klanten

Top Podcast

 – 
@bartecchino
 – 
2021-11-09
Voor mij persoonlijk de fijnste podcast die er. Eelco deelt in zijn podcast zijn persoonlijke lessen met je, op een manier alsof je als goede vrienden aan het bijpraten bent nadat je op vakantie bent geweest. Toegankelijk en super waardevol.

Tegenstrijdig of...??

 – 
jetboekenpret
 – 
2020-07-06
Ik heb net jouw pleidooi voor een leven zonder smartphone beluisterd. Interessant en inspirerend om te horen dat jij nu een leven hebt met een Nokia ipv een Iphone. En ja, ik zou dit ook best willen eerlijk gezegd, maar ja, die verslaving hè....😉
Vervolgens nodig jij ons uit om deze podcast te delen op Instagram, zodat jij hem weer gaat re-posten........uuuuh??

WAARDEVOL in capitols!!

 – 
Maat'n
 – 
2020-06-30
Ik word super blij van deze podcast en man wat is dit WAARDEVOL! Ik heb nu echt een andere, lees: betere, mindset. I’m spreading the word.

Eeeeuh..

 – 
meneerdiederik
 – 
2020-06-28
Eeeeuh... het.. eeuh... duurt zeg maar.... best lang om eeeeuh... op.. eeuh.. deze manier een eeeuh... podcast te luisteren.
Het is vast allemaal leuke en boeiende informatie die hij vertelt, maar mij lukt het niet om te luisteren op deze manier.

Puur Goud. Peace Out!

 – 
MartinPlanken.com
 – 
2020-02-20
De Eelco de Boer Podcast is Puur Goud. Luisteren naar De Eelco de Boer Podcast is Life Changing. Het kan jouw leven Écht Positief veranderen. Het heeft mijn leven Écht Verbetert. In zijn podcast komt tussen neus en lippen door heel veel waardevolle informatie voorbij. Op een relaxte manier deelt Eelco zijn gedachten en Life Lessons met je, zijn persoonlijke én zakelijke inzichten en zijn ervaringen. Die zijn écht waardevol voor je. Ook zijn visie op voeding en sporten is zeer waardevol. Zelf eet ik gezond en sport/beweeg ik dagelijks dus dat spreekt mij wel aan. Als je deze podcast gaat beluisteren, dan zul jij jouw leven op alle vlakken naar een hoger niveau tillen. Dat garandeer ik je.
Episode 001 van De Eelco de Boer Podcast begint legendarisch met een verhaal van hiphop fan Eelco de Boer. Hij deelt een mooie ervaring over Coachella music festival in de U.S.A., in 2016, waar hij op wonderbaarlijke wijze terecht kwam. Daar trad de rapper ICE CUBE op, van de eind jaren ‘80 tot begin jaren ‘90 van de vorige eeuw grootste en meest succesvolle hiphop formatie ter wereld, genaamd N.W.A. Die zijn bekend van onder andere het nummer Straight Outta Compton uit 1988. Zelf ben ik hiphop fan sinds 1989. Ik luisterde veel naar N.W.A. en ik was een grote fan van ICE-T. Eelco hoopte er op dat niet alleen ICE CUBE zou optreden bij Coachella maar dat ook Dr. Dre and MC Ren uit die hiphop groep als verrassing op het podium zouden verschijnen. Als je wilt weten hoe dat afloopt, check je snel episode 1 van deze podcast, waarin Eelco trouwens ook diverse interessante learnings deelt tijdens zijn rit in een UBER taxi.
Zelf volg ik Eelco al behoorlijk lang. Misschien al wel een jaar of 15. Ik weet nog dat ik in zijn begintijd als ondernemer naar het AC Restaurant in De Meern reed, om daar een presentatie van hem bij te wonen voor een zaal met een man of 100. Dat soort dingen zul je Eelco nooit meer zien doen. He’s come a long long way en ik heb heel veel respect voor hem. Zowel als ondernemer maar ook als mens. Grappig genoeg gaf ik jaren later, in 2013, zelf een presentatie over een internetmarketing product, in dezelfde zaal als waar Eelco dat jaren daarvoor deed. Niet vergelijkbaar met elkaar ... behalve de venue :-)
Eelco slaat in 2020 écht zijn vleugels uit naar “the world stage”. Zijn podcasts zullen alleen maar waardevoller worden. Eelco is achter de schermen al jaren “internationaal aan het gaan”. Zo is hij jaren lid geweest van de 25K club en nu van de 100K club van het Genius Network van de Amerikaanse ondernemer en vriend van Eelco, Joe Polish. Zijn reis volg ik met veel belangstelling. De paden van Eelco en mij kruisten elkaar wederom in oktober 2019, in het Novotel Amsterdam, toen hij zijn 3-daagse seminar Voor Altijd Vrij organiseerde. Drie maanden later, in januari 2020, nam ik wederom deel aan ditzelfde seminar. Het was zijn laatste solo seminar ooit. Het waren 2 x 3 fantastische dagen waarin ik mij kon onderdompelen in het super waardevolle gedachtegoed van Eelco de Boer.
Op 26 januari 2020 heeft Eelco er voor gezorgd dat ik een enorme doorbraak had. Op de 3e en laatste dag van het seminar gaf Eelco ons de opdracht om op te schrijven waar je heel goed op gaat én wat 'duivels' voor je zijn. Ik schreef toen bij duivels op: a) mobiele telefoon, omdat die enorm afleidde en b) alcohol, omdat ik bijna dagelijks een drankje dronk er er toch minder fris door opstond. Ik heb toen besloten om allerlei social media notificaties uit te zetten en om mijn werk e-mail van mijn telefoon af te gooien. Ik besloot ook om nooit meer koffie met cafeïne te drinken. De écht grote doorbraak was dat ik toen besloot om nooit meer van mijn leven alcohol te drinken. Eelco drinkt ook geen alcohol, net als veel andere succesvolle ondernemers. Dat wilde ik ook graag. In de zomer van 2019 had ik 100 dagen geen alcohol gedronken. Nu dus nooit meer en het voelt fantastisch. Het luisteren naar De Eelco de Boer Podcast zal je leven veranderen, verbeteren. Ik zeg overtuigend: De Eelco de Boer podcast is Puur Goud! Peace Out.
Met ondernemende groet,
MARkeTINg PLANKEN

Eelco de Boer

 – 
Rein B
 – 
2020-02-08
Luister regelmatig. Top om mijn gedachten weer recht te trekken Heb inmiddels alle p cast beluisterd wel mis ik een nieuwe zielsverwanten
Gr Rein

Inspirerend luisteren!

 – 
Jantine T.
 – 
2020-02-07
Jouw Podcast is zeer inspirerend. Het leuke vind ik dat we jou leren kennen. Je voelt je bij jou ‘op bezoek’, juist omdat je wandelt of auto rijdt of what else. Het voelt heel natuurlijk. De inhoud is divers, maar altijd raakt het iets bij mij, waardoor ik weer verder kan met mijn bedrijf of zelfontplooiing.

Inspirerende podcast

 – 
Janesco Kleuters
 – 
2020-02-03
Korte en mooie podcasts met added value.
Podcasts zijn niet geregisseerd, deze zijn een directe weergave van wat Eelco bezig houdt en hij deelt hierbij dus meteen zijn lessen. Leerzaam!
Proceed with your purpose!

Inspirerend, waardevol, motiverend!

 – 
Kim Paffen @ourplanetinmylens
 – 
2020-01-29
Dankjewel voor de inspirerende talks! Deze podcast is de reden waarom ik tijdens mijn revalidatieproces - na een auto ongeluk - gestart ben met podcasts luisteren om mijn tijd nuttig te besteden en te groeien als mens en als ondernemer.
Ik luister deze podcast nu bijna driekwart jaar en elke keer vind ik de persoonlijke inzichten die Eelco deelt heel inspirerend, waardevol en motiverend. Waarom heb ik dit niet eerder ontdekt? Het zet me aan het denken en motiveert me om meer uit mezelf en mijn business te halen. Ik krijg er energie van en het laat me beseffen dat ik zaken anders kan (en moet) aanpakken om te kunnen groeien. Ik heb nog een weg te gaan en veel te leren, maar deze podcast blijft een waardevolle toevoeging in deze reis 🙏🏻❤️
Ik luister deze podcast trouwens op 1,5X speed. De fijne stem en informatie komt dan ook nog goed tot zijn recht. Zet deze podcast zeker op je luisterlijst. You will not regret it!

Eelco is een meester in podcasts maken en levenslessen delen

 – 
Mevr. Swart
 – 
2020-01-27
Elke podcast van Eelco geeft mij weer nieuwe inspiratie en levenslessen👌
De podcasts zijn elke keer weer verfrissend, ook al is het er maar één van 5 min. Daar ligt ook de kracht van Eelco, hij maakt een podcast gelijk op het moment dat hij iets ‘voelt’ om te delen en daarmee komt het recht uit zijn hart. Het zijn eerlijke down-to-earth boodschappen die elke keer raak zijn en een inzicht geeft die anders is. Daardoor geeft hij stof tot nadenken en ga ik dingen anders doen🙌
Ook al ben je geen ondernemer dan nog raad ik je aan om de podcasts te gaan beluisteren, want iedereen heeft hier iets aan!
Daarnaast zijn ook de interviews het beluisteren waard, omdat deze echt de diepte ingaan en er waardevolle informatie wordt gedeeld🙏
En heb je de kans om een event bij te wonen, doe dat ook zeker een keer. Eelco levert in alles wat hij doet zoveel waarde dat het de investering 💯 keer waard is.
Dankbaar voor alle inspiratie Eelco!💙
Annette S.

podcast 266 (pijn+liefde)

 – 
Paul Veen
 – 
2020-01-24
Discipline, focus, connecten en creeren!
Ik luister de podcasts van eelco bijna dagelijks omdat ze mij inspireren en omdat ze mij elke keer weer nieuwe inzichten geven. Discipline hebben en houden (100% regel t.a.v. alcohol, welke resoneerde tijdens "de altijd vrij seminar" want sindsdien geen alcohol meer gedronken), de focus op mijn "purpose in life" houden (Nederland het fitste land van de wereld maken) en mijn hart open te blijven stellen voor de mensen die belangrijk voor mij zijn.
Dus, dankjewel voor deze podcast en je inspiratie!!

Iedere dag

 – 
Loes Raes
 – 
2020-01-23
2 maanden geleden vond ik deze podcast, sindsdien beluister ik iedere dag een episode als ik ga wandelen. Ik vond het moeilijk me eraan te committeren iedere dag een wandeling te maken. Maar met deze podcast kijk ik ernaar uit en is het easy geworden.
De “zielsverwanten” podcast van Dolly & Eelco is ook echt een aanrader.

Mooie lessen! Zodra er een podcast online komt, luister ik ’m direct!

 – 
@Bonustijd
 – 
2020-01-23
Bedankt Eelco voor alles wat je deelt. De kleine en grote lessen. Herkenbaar en vaak direct toepasbaar. Dank!

Inzicht

 – 
Martijn Somhorst
 – 
2020-01-23
Mooie podcast waarin Eelco zijn inzichten, tips en dat wat voor hem werkt met je deelt. Waardevol en een welkome aanvulling op podcasts zoals die van Eindbazen en die op geen enkele manier daarmee te vergelijken is. Persoonlijke wijsheden van iemand met een track record!

Laad je liefdesbatterij op

 – 
Danalyze
 – 
2020-01-22
Het is lekker helder logisch en gevoelsmatig goed uitgelegd. Mooi en fijn om naar te luisteren en herkenbaar !!
Grtjs danielle cornelissen
Dc4harmony

Zoveel tips...

 – 
twgeceb
 – 
2020-01-22
Zoveel goede tips krijg je van Eelco, na veel beluistert te hebben ga ik aankomend weekend naar de seminar van Eelco genaamd “Voor altijd vrij”. Hierbij hoop ik nog meer inzichten te krijgen want ik ben helemaal klaar voor een complete business. Lets do this 💪🏽🌟

Vette business- en persoonlijke podcast

 – 
Eelke123
 – 
2020-01-22
Eelco, dank voor de gave inzichten op business en persoonlijk vlak. Must-check podcast! Tot vrijdag bij ‘Voor Altijd Vrij’!

Kort maar krachtig

 – 
JaspervanLinn
 – 
2020-01-22
Vanmorgen een podcast geluisterd, waarin Eelco de Boer vroeg om een recensie te schrijven.
Nou hier is mij allereerste recensie voor een podcast, terwijl ik al heel wat geluisterd heb.
In het begin vond ik de eerste podcasts best kort, maar nu ik een paar geluisterd heb vind ik ze eigenlijk lekker kort en krachtig, duidelijk en verhelderend. Kortom top en zeker aan te raden voor iedereen die inzicht wil in persoonlijke en zakelijke ontwikkeling!

Gewoon top!

 – 
Rick Jong
 – 
2020-01-22
Waar je vastzit in patronen, breekt Eelco ze volledig door met zijn tips en inzichten.

Een aanrader!

 – 
Muriel RK
 – 
2020-01-22
Ik luister sinds een paar maanden naar de podcast van Eelco en in het begin moest ik even wennen aan z’n laid-back manier van spreken, maar inmiddels kijk ik elke keer reikhalzend uit naar z’n volgende verhaal. Elke aflevering is anders en verrassend en als je goed naar Eelco luistert kun je er werkelijk juweeltjes van adviezen uitpikken die toepasbaar zijn op je business, maar vaak ook op alle andere facetten van het leven. Super waardevol, inspirerend en motiverend, een aanrader!

Zeer waardevol

 – 
Skepertie
 – 
2020-01-22
Toffe en inspirerende podcasts

Super motiverend

 – 
Mistersami2011
 – 
2020-01-22
Sinds ik deze podcasten luister van Eelco ben ik echt zakelijk en privé gegroeid als mens en als ondernemer. En ik luister het pas een paar weken. Ga ze ook allemaal luisteren Er zitten zoveel golden nuggets in. Al haal je er maar 10% uit wat je daadwerkelijk aanpast in je leven dan heb je al een groot verschil gemaakt. Eelco ga zo door met wat je doet.
Je hebt er een grote fan bij. Ga je zeker nog een keer zien op je seminars. Gr Yassin.

Waardevolle podcasts makkelijk te beluisteren

 – 
Kaatjekat123
 – 
2020-01-22
Dat Eelco bijv. aan het hardlopen is, inspiratie krijgt en dan een podcast opneemt spreekt mij aan. Down to earth én een tikkie spiritueel raakt hij precies de kern van waar het om gaat bij je business en in je leven. Soms klinkt het makkelijker dan het is maar toch zet hij je aan het denken. En daar gaat het om. Dat je de dingen eruit haalt die voor jou belangrijk zijn.

Groot Dromen en Groot Doen!

 – 
Mr. Bastian
 – 
2020-01-21
Door Eelco’s kennis van zaken📖, zijn gezonde verstand💡 & zijn creativiteit 🧨 heb ik geleerd om groot te dromen en deze dromen vervolgens te verwezenlijken🔑! 🙏rock on dude!🤘

EP 266: Pijn Liefde

 – 
ClaudiaSangers
 – 
2020-01-21
Luisterend naar deze inspirerende podcast is mijn resistance doorbroken. Mijn hart heeft zich heropend en ik voel me gefocust en gedisciplineerd. Een dikke pluim voor je oprechtheid en eerlijkheid. Eelco je bent een genie en wonderdokter ineen! Met jou wordt de wereld een stukje mooier! Let’s connect.

Inspirerend Podcast

 – 
ThomL_
 – 
2020-01-21
Erg interessant om naar te luisteren als jonge ‘online ondernemer’. One podcast a week keeps the doctor away ;-)

Echt te gekke podcastserie!!!!!

 – 
Rick Hermanussen
 – 
2020-01-21
Podcastkoning ✅ Eelco de Boer heeft mij diep laten voelen wat er nodig is om het leven minder serieus te nemen, dingen en gebeurtenissen los te laten en succesvoller te laten ondernemen (meer winst in je bedrijf).
LUISTER elke podcast is het beste advies wat ik je kan geven! ✅
👑🎁
Oohja hij heeft ook een Engelse podcastserie, try it before you die without it. Make it a 2020-2021 resolution for example. 😅⭐️
Daarnaast zou ik ‘m als ik jou was ook volgen op LinkedIn en Instagram als je het consumeert ipv produceert. 👀
Rick Hermanussen (30)

Truely invaluable

 – 
Marleen_Mastermover
 – 
2020-01-21
Real, relatable and useful. Eelco does what eelco does best, inspire by being himself. I can recommend this podcast to everyone who wants to get inspired and learn something along the way.

Ergens in 2012

 – 
Arny van der Plas
 – 
2020-01-21
Ergens in 2012 op een regenachtige donkere avond nam ik een beslissing....
Na het bijwonen van een seminar van Eelco wist ik, en nam ik een keuze...deze avond gaat een ommekeer worden.
Na 10 jaar ploeteren besloot ik mijn business online te brengen èn ik ben nooit meer gestopt met het volgen van Eelco de Boer.
Youtube, webinars, periscope en nu podcasts...
Altijd inspirerend op zakelijk en privé gebied. Maar vooral oprecht en ‘on’ Nederlands waardevol.

Super inspirerend

 – 
D Kommer
 – 
2020-01-21
Super inspirerende Podcast, Veel oplossingen voor problemen in je onderneming. Bijna allemaal geluisterd

Toffe podcasts...

 – 
Winter2017!
 – 
2020-01-21
Heb ruim 220 podcasts in een paar weken geluisterd omdat ik ze kei inspirerend vind. Kwetsbaar en een compleet eigen visie op ondernemen. Lekker dwars af zelfs! Voor mij resulterend in echte transformaties en mijn EIGENWIJSHEID. Nieuwe tijds kijk zonder poespas op ondernemen, terug naar de basis!

ZONDER KAN (bijna) NIET

 – 
Pieter Boer
 – 
2020-01-21
Dit heb je nodig als ondernemer die veel alleen werkt een digitale podcast coach.
Zo nodig om verbonden te zijn en geïnspireerd te raken. Als je dan vervolgens geholpen wordt dat in actie om te zetten heb je de gouden combi 😁👍🏼

Geweldig!

 – 
Rubenmaarten
 – 
2020-01-21
Ik luister al je podcasts en dit hele weekend seminar van Eelco. Ik heb er zin in!

100% AANRADER

 – 
Jochum S.
 – 
2020-01-21
Ik heb alle podcasts geluisterd, sommige zelfs meerdere keren. Eelco heeft met zijn podcasts mijn leven veranderd. Klinkt overdreven, maar het is echt waar.
Je bent gek als je deze podcasts niet gaat luisteren: zoveel waarde, helemaal gratis. Als je een ondernemer bent & op zoek bent naar de juiste podcast, zoek dan niet verder en start met luisteren.
Bedankt!

Wekelijks nieuwe tips en doordenkers

 – 
dhr boodschappen
 – 
2020-01-21
Eelco kan als geen ander wekelijks weer mij laten nadenken over delen van mijn business. Een plezier om telkens weer naar te luisteren (en om daarna nog langer er over na te blijven denken).

EDP = TOP!

 – 
Mega super goed
 – 
2020-01-21
Zeer waardevolle podcast, heb hier heel veel take aways uit gehaald! Luister dit vaak tijdens het sporten “kan er uren naar luisteren!” Eelco spreekt zeer nuchter over zijn lessen die hij jou wil meegeven.
Ps: als je podcasts luistert is het belangrijk dat je niet 20 verschillende luistert! Maar als je een top 3 kan luisteren, zet deze er dan bij ;)

Was ik maar eerder begonnen met deze podcast van Eelco de Boer

 – 
michael plugge
 – 
2020-01-03
Zeer inspirerende en waardevolle podcast. Vele lessen met lifehacks, business tips en mooie verhalen. En dat allemaal in de relaxte eigen stijl van Eelco. RESTECP

Goudeerlijk goed!

 – 
Janan1235
 – 
2019-09-19
Eindelijk weer eens een podcast met nuchtere inzichten en oprechte eerlijkheid. Het heeft mij geholpen, no social media!

Normale mensen

 – 
DJ_jemoeder
 – 
2019-09-15
Sinds iets meer dan een week volg ik je podcast.Ben begonnen vanaf 1. Geweldig! Zo blij dat je iets zegt over 'normale mensen'. Was vroeger DJ, nu weer! Zo blij van. Wilde dit inderdaad ff delen. Groetjes, Esther Goedvolk, DJ_jemoeder (o.a. hiphop)

Yasss!

 – 
Ilovewordfeud
 – 
2019-06-18
Coaching is er in alle
Soorten, en eigenlijk word je er mee doodgegooid op dit moment. Er is teveel aanbod. Bij Ninke blijf ik altijd hangen, altijd
Zet ze me aan het denken, triggert ze iets bij mij. Elke podcast geeft weer stof om over na te denken of om aan te pakken!

Yes! Eelco de Boer-en

 – 
Femma berg
 – 
2019-05-26
Eelco-de-boeren: door een park lopen met big E in de oren. Man wat een ervaring en kennis komt er uit deze guy. Heerlijk - helpt me om meer vrijheid te creëren in mijn business om de money makin’ creativiteit te laten stromen. En houd van die hiphop stories😂. Liefde!

Heerlijk!

 – 
Aukje Sieben
 – 
2019-05-07
Heerlijk om te luisteren naar deze relaxte podcast waar ongedwongen veel interessante en inspirerende zaken gedeeld worden. Ik vind dit een heerlijke podcast. De kwaliteit van het geluid is niet altijd goed, maar dat maakt me niet uit.

Dope

 – 
Tuulllyy
 – 
2019-02-15
Het geeft me zo veel inspiratie en rust als ik na je podcast luister.
Thanks! 💪🏻
Tulin Yildirim (27jaar)

Marleen van den Bogaart

 – 
Marleen van den Bogaart
 – 
2019-02-13
Heerlijk verhelderende podcast. Down to earth en niet strak omlijnd. Op een rauwe en eerlijke manier op de hoogte blijven van zijn inzichten. Ik luister het vaak om in de juiste mindset te komen. 👍

By far de meest inspirationele podcast die ik dagelijks luister

 – 
Floris Nijhof
 – 
2019-02-06
Ik dank je hartelijk Eelco
Floris

inspirerend

 – 
AlondavT
 – 
2019-01-04
Ik luister graag naar je podcasts Eelco, je weet me te raken en te inspireren om zelf ook grotere stappen te zetten. Je verhaal (storytelling) over interfasting heeft me tot denken én tot actie aangezet. Dank je wel!

Internetfasting

 – 
DyDep
 – 
2019-01-04
Wat een heerlijke en rake podcast. Zo waar om je tijd goed te besteden en daar bewuster mee bezig te zijn. Je kunt je tijd maar 1 keer invullen, dus jammer als we onnodig veel online zijn. Voor mij max 1 uur online vanaf nu. Meer aandachtig aanwezig zijn in real life, focussen op de business en de mensen om me heen. Groetjes, Dyonne

Epic all the way.

 – 
JustMe777
 – 
2018-12-31
Een heerlijke podcast die mij elke keer weer motiveert, inspireert en confronteert. De ideale stok achter de deur om te blijven werken aan mijn ondernemerschap en mijn bedrijven. De tips, verhalen en ‘rants’ van Eelco hebben al veel betekent voor mij en mijn ondernemingen. Awesome!

Het kwartje valt -nu pas-

 – 
Ivanka - Omdenker in de zorg
 – 
2018-12-31
Beste Eelco en 'team van Eelco'
Ik schrijf dit met een grote lach op mijn gezicht. In 2016 heb ik gedeeltes van de podcast gehoord, volgens mij in de tijd van het internet dieet. Ondertussen wat -persoonlijke- ontwikkeling verder en opnieuw in aanraking mee gekomen. Het kwartje valt nu pas....
Zelf bezig met een grote missie in Nederland te zetten en eigenlijk drukker dan ooit tevoren met werk...MAAR ik ervaar het niet zo. Ik gebruik verschillende methodes om me te focussen en motiveren, EN dit is een enorme aanvulling!! Super bedankt, ik zet hem direct in en de avonden zonder internet => LOVE IT ;) Top 2019 gewenst!!

Op oudejaarsdag start mijn nieuwe kostbare jaar 2019!

 – 
Sasfratsen
 – 
2018-12-31
Beste Eelco,
Zojuist jouw podcast over internet fasting beluisterd. Mijn aandacht heb je😉
Tijd is nu voor mij een kostbaar bezit. Ik wordt 50 in 2019. Ik realiseer mij nu des te meer dat ik vanaf hier alleen nog tijd heb om mijn leven optimaal in te vullen.
Ik ben verslaafd aan internet.
Ik gun het mezelf, ik zie het in, ik voel het, ik wil naar mijn volgende niveau. Het getal 9 van het jaar 2019 staat symbool voor het cijfer wat ik mijn leven nu geef met dit bevrijdende gevoel.
Ik wil creëren, ik wil meer van mij, van mezelf voelen en zien.
Zojuist alle sociale media van mijn mobiele telefoon afgehaald. De eerste stap is gezet💪