Bijwerken
Meest recente aflevering
D-Tales Aflevering 251 - Disneyland Paris neemt voorschot op verjaardag

D-Tales Aflevering 251 - Disneyland Paris neemt voorschot op verjaardag

Aflevering 251
Tijd: 55:57
Met nog meer dan een half jaar te gaan heeft Disneyland Parijs de kaarten al op tafel gelegd voor de viering van de 30e verjaardag van het resort. Een prachtig nieuw logo, een promovideo en natuurlijk torenhoge verwachtingen bij de fans. In deze aflevering van D-Tales nemen we je mee door al deze plannen.
Daarnaast hebben we het ook uitgebreid over de nieuwe app voor weekblad Donald Duck, de kandidaten voor de rol van nieuwe Disneyland Paris Ambassadeur en de laatste updates vanuit Walt Disney World.
Aflevering-ID: 1000534689302
GUID: https://www.d-log.nl/podcasts/archive/DTALES251.mp3
Releasedatum: 8-9-2021 14:00:00

Beschrijving

D-Tales is een Nederlandstalige show over alles van Disney. Elke week praten de folks achter D-log je bij over de Parken, Films, Imagineering en innovaties bij het Mouse House.

Recensies van klanten

Geweldig goed!

 – 
Joery Jackson
 – 
2021-03-16
Ook in 2021 is deze podcast een van de beste in dit themeparkgenre. Zeker als je benieuwd bent naar of passie hebt voor Disney en de Disneyparken, dan is dit absoluut een aanrader. Tijdens de afleveringen wordt je meegenomen door een passievolle reis waar je onder andere stopt bij de Disneyparken wereldwijd, Disney+ en andere ontwikkelingen disneygerelateerd. Elke week weer genieten, bedankt!

Geweldig

 – 
panini92
 – 
2020-11-11
Erg fijne podcast waarbij je helemaal gezogen wordt. Erg kneuterig, vooral de speciale intro's per segment. LOVE IT!!!!

Love disney

 – 
DanikaStrep
 – 
2020-10-09
Super veel Disney nieuws uit Europa en daarbuiten, helemaal verslaafd!

Heerlijk!

 – 
Maraboeken
 – 
2020-05-07
Een hele prettige podcast om naar te luisteren. Jullie 3 zijn samen prachtig in balans, ieder z’n specialiteit, informatief, professioneel en met humor gebracht.
Beste pretpark podcast (ik luister er best veel).

Disneyfans zullen deze podcast waarderen!

 – 
Mitchell Kunst
 – 
2019-11-07
Sinds kort luister ik deze Podcast en ik ben verslaafd geraakt aan de informatieve en gezellige gesprekken over onze hobby..... Disney en de Disneyparks!
Ik heb deze podcast gevonden toen ik info aan het zoeken was tijdens het plannen en boeken van mijn aankomende en allereerste reis naar Walt Disney World in 2020, met behulp van de podcast was dit een stuk makkelijker!
Hulde mannen! En ik wil graag de groeten doen aan Hombre Araña

Leuke podcast

 – 
xxRolindexx
 – 
2019-10-10
Podcast is onwijs leuk om te luisteren, je wordt helemaal bijgepraat over al de Disney nieuwtjes. Ga zo door!!

Yes! Ze zijn weer terug!

 – 
Suzanna79
 – 
2019-08-22
Eindelijk weer een nieuwe aflevering! Ik miste jullie gezellige geklets over Disney zo erg dat ik weer bij de eerste aflevering ben begonnen om de zomer door te komen. In deze aflevering hadden jullie het over The Lion King maar mijn vriend en ik vroegen ons af of Michiel inmiddels Aladin al heeft gezien en wat hij er van vond. Volgens ons is dat nog niet in een podcast besproken en omdat het zijn favoriete Disney zijn we wel erg benieuwd naar zijn mening.

Fijne podcast over Disney

 – 
Nielsdjong
 – 
2019-05-30
Leuke, gezellige podcast over Disney, aanrader voor alle Disney fans. De drie mannen praten je wekelijks bij over Disney. Zowel over de parken als de films. Je krijgt vanzelf het gevoel alsof je aan tafel zit bij de opnames.

Beste Disney Podcast!

 – 
Invos26
 – 
2019-05-30
Dit is de beste Disney podcast die er is. Elke Disneynerd moet deze podcast volgen en luisteren.

Mijn wekelijkse vermaak

 – 
Ian van den Brink
 – 
2019-05-30
Elke week kijk ik er weer naar uit! De woensdag, donderdag of heel af en toe vrijdag... 😉 dat de nieuwe d-tales weer online komt. Ik ben er inmiddels al zo’n ander half jaar bij en elke week is het weer feest! Een gezellig uur of langer waarin ik leer over Disneyland Parijs en gelukkig ook de andere parken wereldwijd. Aangezien ik in augustus vertrek om tot januari in Disney World stage te gaan lopen kan ik alle informatie over Disney World goed gebruiken! Ik heb er erg veel zin in en kan niet wachten tot de volgende 150 afleveringen! Het ga jullie goed en ik hoop dat jullie dit nog lang blijven doen!
Groeten,
Ian van den Brink

100 afleveringen en verder

 – 
deAformule
 – 
2019-02-13
Al meer dan 100 afleveringen luister ik met plezier naar D-Tales. Wat er ook gebeurd op Disney gebied de heren vertellen je het met veel enthousiastme en op manier dat het lijkt alsof je er echt bij hun aan tafel zit. En dit elke week weer.

Bedankt!

 – 
Dr. Jones 6791
 – 
2018-12-21
Hallo D-log team
Bedankt voor de wekelijkse podcast waar ik met veel plezier naar luister. Het scheelt mij een hoop uitzoekwerk om op de hoogte te blijven!

Top podcast!

 – 
Nicky Steenkist
 – 
2018-11-20
Geweldige Disney podcast. Een van ze weinige podcasts waar Walt Disney zelf nog naar geluisterd heeft.

°o° Disney °o°

 – 
Gothic2050
 – 
2018-10-10
Super leuke podcast over disney. Luister elke week met plezier ernaar. Vaak als ik onderweg ben naar het werk of naar disneyland paris.

Feest om naar te luisteren

 – 
Kuiper1978
 – 
2018-09-19
Door het enorme enthousiasme en jullie kennis over alles wat met Disney te maken heeft ben ik nog meer fan van Disney geworden. Bij het volgende bezoek aan Parijs kan ik mijn vrouw en zoon nog meer feitjes vertellen en vooral wat er allemaal straks verticaal gaat in het studiopark.
Kortom, ga vooral door en ben een proud D-tales Patreon member geworden zodat jullie nog een hoop mooie podcasts kunnen maken.

Geweldig

 – 
WD~Mark
 – 
2018-09-03
Deze podcast is gewoon geweldig en wat een bekende stem het duurde een paar afleveringen maar oké overigens niks ten nadelen van de andere, thnx(ben nu bij aflevering 9
Even een update nog steeds een vaste luisteraar

Heerlijk!

 – 
NielsvE
 – 
2018-08-23
Keep up the good work guys!
Prachtige conversaties tussen 3 Disney Parks fanaten met veel weetjes, meningen, geruchten, enz. Met Michiel die wel van een lolletje houdt en heerlijk aanstekelijk kan lachen. Met Ralf die gek is op verticaal gaan. En met Jorn die als enige van de drie een die-hard on-site verblijver is. Tof!

"To Infinity And Beyond"!

 – 
Small World72
 – 
2018-06-24
Elke week luisteren mijn zoon en ik naar de podcast.
Aflevering 114, de vragenaflevering, zijn onze vragen behandeld.
Geweldig leuk om je vraag behandeld te horen, helaas wisten jullie het anwoord ook niet (Waar bevindt de controkamer van Disneyland Parijs zich?).
Heren bedankt voor de tijd die jullie in deze geweldige podcast steken!!
Ga zo door, komt er een zomerstop??
Mario Kilian

Super

 – 
KWLXXXVII
 – 
2018-05-02
Fantastische podcast!

Disney nerds onder elkaar

 – 
De zingende vuilnisman
 – 
2018-04-24
D-tales pas net ontdekt (april 2018), en nu met veel plezier vanaf aflevering 1 alles aan het terug luisteren. Leuk om te horen hoe de mannen in 2016 al goede inschattingen maakten over het resort in Parijs en redelijk gelijk krijgen in hun toekomst visie.

Magisch dankjewel

 – 
Erica > Fool for Disney
 – 
2018-04-20
Ik hou van jullie podcast, jullie doen het fantastisch.
In 2016 ben ik ten huwelijk gevraagd voor het Dismeykasteel in Parijs en na een honeymoon naar Magic Kingdom Orlando heb ik in september vorig jaar mijn grootste doel behaald, een halve martahon lopen en dan ook nog in Disneyland Parijs. Deze zomer gaan we terug naar Magic Kingdom Orlando en in september rennen we de 38k challenge in Disneyland Parijs. Iedere run met jullie in mijn oortjes laat mij wegdromen over komende zomer en RunDisney. Een magisch dankjewel. #mywaytorundisney > instagram

Beste Nederlandse Disney podcast!

 – 
taranofprydain
 – 
2018-04-11
Ben je fan van Disney? Dan moet je deze podcast gewoon luisteren. Zet hem aan waar je ook bent. Is dat thuis, tijdens het sporten, onderweg naar werk of tijdens die saaie familieverjaardag (waar je toch geen zin in hebt) en je bent weer helemaal op de hoogte van alles wat er rondom Disney gebeurd. De parken, de films. Marvel en Star Wars. Het gaat verticaal. Het gaat horizontaal. Het gaat diagonaal. Enjoy!

geweldige podcast

 – 
Marloesberkhout
 – 
2018-03-29
Een heerlijke podcast om wekelijks te luisteren voor een disneyfan! Ik heb mijn dolewhip t- shirt al gekocht heren, die gaat mee in de koffer richting Orlando.

Zeer vermakelijk

 – 
Betamacx
 – 
2018-03-27
Een zeer vermakelijke podcast over het multimedia-imperium dat The Walt Disney Company inmiddels is, met oog voor de grote maar zeker ook de kleine zaken die rondom Disney spelen. Bovenal is het een leuke podcast 😃

Onmisbaar!

 – 
CasperWDW
 – 
2018-03-26
Elke week kijk ik er weer naar uit naar de zwoele stem van Michel, de wijze verhalen van Ralf, en het gemopper op Frozen van Jorn ;). Zeker met de nieuwe specials die een genot zijn om nét wat meer te weten te komen over een bepaald onderwerp.
Prettige onderwerpen over precies die onderdelen die ik interesant vindt, De Disney Company, Disneyland Parijs, Disneyworld, Disneyland, de films, en de aziatische parken.
Verticaal gaan, bevroren bananen, vissers die niet weten wáár ze het moeten zoeken, het hoort er allemaal bij in deze lekkere podcast die óók kritisch durft te zijn over hun (en onze) liefde.
En één ding heb ik na meer dan 100 afleveringen geleerd... Een positieve recensie op Itunes levert gegarandeerd een shoutout op!

Love it!!

 – 
D-enise
 – 
2018-03-25
Super leuk en ga zo door!!

Fijn om te luisteren onderweg

 – 
Mijikjij
 – 
2018-03-21
Een heerlijke podcast om naar te luisteren onderweg in de trein. Het enthousiasme van de drie hosts is aanstekelijk waardoor ik weer zin krijg om naar een Disney park te gaan! Ga zo door!
Groeten Tim

Smakelijke podcast!!

 – 
Cynthia Wendrich
 – 
2018-03-18
Na 101 afleveringen ben ik nog steeds enthousiast en kijk telkens weer uit naar de nieuwe aflevering. Alleen blijf ik na afloop altijd achter met de vraag: Wil ik ooit nog naar Walt Disney World voor de sfeer en attracties of voor het eten??

Keep up the good work!

 – 
Jelson_dolewhip
 – 
2018-03-01
Geweldige podcast met aanstekelijk enthousiaste mannen die met veel kennis en een grote dosis humor de wekelijkse Disney nieuwtjes bespreken. Ga zo door!

Bedankt!

 – 
OcmerB
 – 
2018-02-27
Mannen, Ontzettend bedankt!
Vorig weekend zijn we (wederom) naar Disneyland Paris gegaan want als hollander wil je toch het maximale uit je abonnement halen! Maar dit keer waren we gewapend met D-tales en daardoor nieuwe ervaringen gehad. Overigens ontzettend knap hoe jullie de duur van de rondleiding door DLP precies hebben afgestemd op de reistijd. We zijn daardoor op plekjes gekomen en dingen gezien die ons eerder niet zijn opgevallen zoals voor het eerst de 'covered walkway' gevonden, de mainstreet gebouwen met aandacht bekeken, de tandarts en tapschool gehoord, de namen van de winkels opgevallen maar ook trip down memorylane met NineEye (hij ligt inderdaad in een hoekje bij Buzz), de ganzenvoeten van de robot bij StarTours, etc. etc.
Ook hebben we op andere plekken gegeten zoals Colonel Hathi's, La Grange@BB's en FiveGuys (die kant waren we nog nooit geweest) waarbij ons weer nieuwe details zijn opgevallen.

Mijn wekelijkse Disney fix!

 – 
the-voice
 – 
2018-02-25
Al bijna 100 afleveringen, en ik heb er niet een gemist. Keep em coming guys!

Je wekelijkste Disney (parken) uitje!

 – 
Mark3638282
 – 
2018-02-21
Of je nu tientallen Disneyboeken in de kast heb staan en weet waarom er in Disneyland Anaheim altijd een lampje voor Walt Disney brandt. Of dat je net het verschil tussen Mickey en Minnie Mouse kan onthouden, deze podcast is voor iedereen! Je broodnodige behoefte aan Disney krijg je wekelijks in deze enorm gezellige podcast. Eigenlijk is 1x per week te weinig, mogen het er meer zijn?

Fijne NL Disney podcast

 – 
Sanderz92
 – 
2018-02-13
Elke week weer een feest 🎉🎉 om te luisteren naar Ralf, Jorn en Michiel. Van de Disney parken tot de Disney films en alles daartussen (#verticaalgaan) wordt uitvoerig besproken. Echt een top podcast!

Heerlijke Disney vergaarbak van informatie voor fans door fans

 – 
Moekefoeke
 – 
2018-02-09
Iedere week zit ik weer klaar om de laatste podcast van deze helden te beluisteren. Zowel de live versie die ondersteund wordt door mede fans als de wekelijkse special over de parken kan ik echt van genieten!
Jongens, op naar de 100 en daar voorbij!

De nl disney podcast

 – 
Jeedoubleyou
 – 
2018-02-07
Deze podcast net ontdekt. De special van de Parijse restaurants net gehoord. Nu gauw volgend bezoek plannen met hun adviezen. Ga zo door!

Fantastisch!

 – 
Nick_Beurskens
 – 
2018-02-02
Ik vind het zo’n toffe podcast, ik luister elke week met veel plezier naar deze informatieve podcast! Ga zo door guys!🤩

‘One hundreeeeed!’

 – 
Femmar
 – 
2018-01-10
Een geweldig informatieve en vermakelijke podcast. Altijd nieuw en noemenswaardig in sfeer, informatie en gezelligheid. Het gevoel dat je ‘erbij’ bent is heerlijk. Een must voor iedere Nederlandstalige Disneyfreak, liefhebber, nerd en nieuwsgierige.
Op naar de honderdste!

magic

 – 
Marcjuuhh
 – 
2017-12-21
Erg leuk om iedere week te luisteren. Brengt me terug naar mijn WDW cast-member tijd, en helpt bij de voorpret bij aankomende disney trips. Kan niet meer zonder!

Beter dan Ducktales

 – 
lanterfant
 – 
2017-11-09
Luister D tales elke week
De ideale Disney break
Dus whip een Dole en laat het floaten
En word door Disneynieuws overgoten
Ga verticaal en abonneer
Voor je het weet wil je niks anders meer

Een stille, trouwe luisteraar.

 – 
Matthijs D.
 – 
2017-10-17
Wat houd ik van jullie podcast! Ik ben een 17 jarige trouwe luisteraar, maar laat weinig van me horen. Een stille luisteraar dus. ;-) Zo luister ik al vanaf aflevering 43 wekelijks naar deze podcast. Ben zelf ook een echte Disney geek & ga zelf ook hard op #verticaalgaan.
Daarbij word ik ook echt blij van jullie enthousiasme & passie! Je merkt gewoon elke keer weer dat jullie het een feestje vinden om ‘t op te nemen. Bedankt daarvoor en... Bedankt voor jullie aandacht. :D

Heerlijk Vermaak

 – 
Dennis Ekelschot
 – 
2017-09-28
De ritjes tussen Utrecht en Zwolle en weer terug zijn een stuk vermakelijker met jullie aanboord! Enige nadeel is dat ik iedere keer na een podcast het liefste gelijk door rij naar parijs (maar dat kan eigenlijk nooit .... :P )

Absolute aanrader!

 – 
Defaultnickname
 – 
2017-09-26
Superleuke podcast om wekelijks een flinke dosis Disney-nieuws binnen te krijgen. De podcast wekt een sfeertje op alsof je bij de mannen aan tafel zit, wat het extra leuk maakt! Ga zo door mannen!!

Iedere week een teleurstelling!

 – 
Bennie Vialle
 – 
2017-09-24
Iedere week weer, baal ik enorm... dat de aflevering weer afgelopen is, dat ik nog een week moet wachten op de volgende, dat ik maar uit verveling andere podcasts moet gaan luisteren, dat ik gewoon tijd heb om de Donald Duck EN de Donald Duck pocket te lezen, dat ik dan nog maar een keer de audiotour kan luisteren... man man man wat baal ik daar van ;) Dank heren voor deze geweldige podcast... een aanrader voor iedereen, en helemaal als Disney ook maar iets voor je betekend. Ga zo door!

Lekker voor onderweg

 – 
mennoh.
 – 
2017-09-16
Superleuk om te luisteren naar mensen die net zo enthousiast zijn als ik over Disney en zijn parken. Iedere week fleurt de D-tales podcast een aantal woon-werk ritten op. Je krijgt werkelijk erg nieuwtje mee, en ik moet zeggen: ik wordt er ook erg enthousiast van. Krijg vaak ook de neiging om mee te praten haha. Het enige wat jammer is, is dat ik vervolgens uitstap bij mijn werk en niet bij een Disney park, want daar krijg je van deze Podcast (nog meer) zin in!
Keep up the good work, ik geniet er van!

Puur genot

 – 
Robert_2302
 – 
2017-09-13
Trainen voor de halve marathon is altijd een stuk makkelijker met D-Tales op, al ziet het er vast heel raar uit om iemand hardop lachend te zien rennen :p
Keep up the good work en heanig an! (Michiel kan dit wel even vertalen, indien nodig)
PS: wat een prettiger toevoeging is D-Log radio, lekker bezig weer!

Absolute aanrader

 – 
ChrisHoesen
 – 
2017-09-11
Al bijna anderhalf jaar ben ik besmet met het D-Tales virus.
Ik was al een grote Disney liefhebber, niet zo'n nerd als Michiel, Jorn en Ralf, maar door hun website en met name met deze podcast werd ik een nog grote fan en misschien ook wel een nerd!
Elke week geniet ik weer van deze podcast en/of hun live opnames op You Tube!! Hele dikke duim omhoog!

Zo hoort een podcast te zijn!

 – 
Jasper__L
 – 
2017-09-09
Elke week weer genieten van al het disney nieuws. Ik ben niet de grootste disney geek, maar hoe Michiel, Jorn en Ralf al het nieuws brengen is zeer aanstekelijk. Ook al kijk je niet live mee, je krijgt bij alles een beeld door hoe het omschreven wordt. Like!

Favoriete podcast over favoriete onderwerp

 – 
Dennis12345fey
 – 
2017-09-08
Vanaf aflevering 1, tel ik iedere week af naar een nieuwe aflevering.
Als Disney-fan heb je niet persé veel mensen in je omgeving waarmee je kan nerden over Disney. Gelukkig praten Michiel, Ralf en Jorn Disney-fans iedere week weer bij via deze geweldige podcast.
Thanks mannen!

Elke week een feestje

 – 
Jojo123€&
 – 
2017-09-07
Ga mee in een heerlijke Disney Journey met de 3 leukste Disney fans van Nederland!

Je eigen Disney-vrienden groep

 – 
Kogeloog
 – 
2017-08-29
Het voelt alsof je met de mannen aan tafel lekker een uur zit te nerden over Disney nieuwtjes. Nu ze een paar weken vanwege vakantie wat minder vaak posten merk je pas hoe gaaf het is. Keep 'm coming!