Meest recente aflevering
322. Falen is geen optie, of toch wel?

322. Falen is geen optie, of toch wel?

Tijd: 36:42
Falen is voor veel mensen zo erg dat het totaal geen optie is. En dan te bedenken dat falen onontkoombaar is, ieder mens faalt. De ene mens meer, de andere mens minder. In deze podcast gaan we in op het hele wezenlijke verschil. Waarom heeft de ene mens enorm last van falen en de andere mens zo goed als niet?
Laat je ons weten wat je uit deze episode hebt gehaald?
Dat kan via Instagram @briantandjaldhara
Vraag direct jouw gratis Vrijheidsgesprek aan: https://briantandjaldhara.com/vrijheidsgesprek/
Aflevering-ID: 1000536208770
GUID: Buzzsprout-9237027
Releasedatum: 22-9-2021 01:00:00

Beschrijving

Kies jij voor Innerlijke Bevrijding, dan is deze podcast voor jou. Een paar keer per week nemen je mee in onze persoonlijke én professionele reis naar Innerlijke Bevrijding. Wat komen we daarin tegen bij onze klanten en hoe maken we deze reis zelf? Wij zijn Briant en Jaldhara, wij begeleiden succesvolle onderneemsters die voor alles en iedereen zorgen, behalve voor zichzelf. Laat je ons weten wat je uit deze episode hebt gehaald?Dat kan via Instagram @briantandjaldharaVraag direct jouw gratis Vrijheidsgesprek aan: https://briantandjaldhara.com/vrijheidsgesprek/

Recensies van klanten

Deskundig & Lichtvoetig

 – 
Joceleyn
 – 
2021-03-07
Briant & jaldhara raken op een deskundige én lichtvoetige manier onderwerpen aan waardoor ik op een totaal andere manier naar mijn leven kijk en transformatieproces. Ik begrijp voor het eerst waarom dat ik niet het succes heb in mijn business waar ik op uit ben. Echt een aanrader!

Inspirerend!

 – 
Saskia 22
 – 
2021-02-05
Vooral die 2 sporen, ik denk dat veel ondernemers hierin een antwoord kunnen vinden.

Hier Heb Je Wat Aan!

 – 
Briant D.C.
 – 
2015-11-15
Inspirerende mensen, inspirerende onderwerpen. Hier gaan humor, wijsheid en kennis hand in hand.

Fantastisch! Een aanrader

 – 
Unifynl
 – 
2015-11-10
De podcast zijn super handige tools om meer uit je leven te halen, je te laten nadenken over de dingen en eens wat dieper in jezelf te kijken! Echt een aanrader!