Bijwerken

iPhone schermafdrukken

Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding

iPad schermafdrukken

Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding

Beschrijving

Losloopgebieden, hondenwandelingen, vermiste honden terugvinden, hulp en advies van andere baasjes, de DoggyDating app is dé alle-in-een app voor hondeneigenaren! Met meer dan 100.000 downloads is DoggyDating de grootste honden-community van de Benelux! In 2019 hebben we de app compleet vernieuwd en behalve alle voortschrijdende inzichten van 5 jaar ervaring, ook geweldige extra functies toegevoegd.
Losloopgebieden - Bij DoggyDating vind je het meest complete overzicht van alle losloopgebieden in Nederland. Naast de omschrijving, foto’s en kenmerken van het gebied kan je er de reviews van andere baasjes lezen en bovendien je favoriete losloopgebieden opslaan.
DoggyDates - Hier kunnen baasjes met elkaar afspreken voor hondenwandelingen. Ieder baasje kan een DoggyDate aanmaken, waarvoor andere baasjes een uitnodiging ontvangen. Je kunt ook zelf via de lijst of kaart DoggyDates zoeken en je aanmelden. Ideaal om honden te socialiseren en van de hond uitlaten een gezellig uitje voor hond én baas te maken!
DoggyAlert - De DoggyAlert is een Amber Alert voor honden. Het is de grootste angst van ieder baasje, maar het kan altijd gebeuren dat je hond (ergens van schrikt en) ervandoor gaat. In dat geval kan je bliksemsnel een DoggyAlert aanmaken. Alle DoggyDating app gebruikers, binnen een straal van 10 km, ontvangen dan een melding en zien de gegevens van de hond en de locatie waar hij/zij is weggelopen. Mochten zij de hond zien of vangen, dan kunnen ze dat met de locatie direct doorgeven aan het baasje. Een prachtige manier om elkaar te helpen! Uiteraard ontvangt ook iedereen weer een melding zodra de hond is teruggevonden zodat de zoekacties weer gestaakt kunnen worden.
DoggyAssist - Hier kunnen baasjes elkaar om hulp en advies vragen. De DoggyAssist is onderverdeeld in 6 categorieën: Hulpvraag, Adviesvraag, Trainingsbuddy, Oppas, Tips en Overige. Een prachtige manier om elkaar te helpen en te ondersteunen!
DoggyDiscount - In deze snuffelhoek vind je de leukste aanbiedingen en acties. Deze kunnen variëren van proefmonsters, een proefpakket, een speciale aanbieding op een bepaald product of korting op het hele assortiment. De voorwaarde die DoggyDating aan deze acties stelt is dat het bedrag nooit hoger mag zijn dan de laagste onlineprijs. Zo weet jij dat je altijd gegarandeerd de beste deal hebt!
Meer informatie op www.doggydating.com

Wat is nieuw in versie 2.3.1

- Nieuw onderdeel, de DoggyDiscount met scherpe aanbiedingen!
- Losloopgebieden kan je nu sorteren op nieuwste, populairste of meest bekeken gebieden
- De app is nu ook Engelstalig te gebruiken
- Bugfix van de notificaties bij berichten en aanmeldingen van DoggyDates
- Mogelijkheid om bepaalde gebruikers te blokkeren
- Bugfix profiel- en hondenfoto's toevoegen/wijzigen
- Nieuw ras toegevoegd: Silken Windsprite
- Bugfix voor het doorzoeken van de lijst met DoggyAssists

Verkoper

Naam

Sterke Zet v.o.f.

Informatie

Ontwikkelaar

Categorieën

Versie

2.3.1

Grootte

87,2 MB

Game Center

Nee

VPP Device Licensing

Ja

Beoordeling

Beoordeling: 4+

Compatibiliteit

iOS 11.0 of nieuwer

Apparaten

iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2e generatie), iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPad (5e generatie) Wi-Fi, iPad (5e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad (6e generatie) Wi-Fi, iPad (6e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro, iPad Pro (Cellular), iPad Pro (9,7 inch), iPad Pro (9,7 inch) (Cellular), iPad Pro 12,9-inch (2e generatie), iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (10,5-inch), iPad Pro (10,5-inch) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (11-inch), iPad Pro (11-inch) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9-inch (3e generatie), iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Air, iPad Air (Cellular), iPad Air 2, iPad Air 2 (Cellular), iPad Air (derde generatie), iPad Air (derde generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina, iPad mini Retina (Cellular), iPad mini 3, iPad mini 3 (Cellular), iPad mini 4, iPad mini 4 (Cellular), iPad mini (5e generatie), iPad mini (5e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad (7e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 11-inch (2e generatie), iPad Pro 11-inch (2e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9-inch (4e generatie), iPad Pro 12,9-inch (4e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Air (4e generatie) (Wi-Fi), iPad Air (4e generatie) (Wi-Fi + Cellular), iPad (8e generatie) Wi-Fi, iPad (8e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 11-inch (3e generatie), iPad Pro 11-inch (3e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9-inch (5e generatie), iPad Pro 12,9-inch (5e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPod touch (zesde generatie), iPod touch (7e generatie)

Talen

Nederlands, Engels

App Store: Klantbeoordeling

Alle versies

 3,5 (56 beoordelingen)

App Store: Recensies van klanten

Kan niet inloggen

 – 
kayleepunt
 – 
2021-07-04
Versie 2.3.1
Ik vond het een leuke app maar ik moet opnieuw inloggen dan geeft hij aan dat er geen account is op dat e-mail adres. Als ik een nieuw account wil aanmaken zegt hij dat er al een account is op dat e-mail adres 🤔😢 erg jammer

Leuke app

 – 
Ellesxxx
 – 
2021-06-29
Versie 2.3.1
Leuk om speel dates met andere honden te plannen.

leuke handige app

 – 
Bvdhs
 – 
2021-05-24
Versie 2.3.1
zal alleen handig zijn als je een wekelijkse vaste wandeling erin kan zetten

Leuke app

 – 
Vyikbcdrhi, v /:(!
 – 
2021-05-19
Versie 2.3.1
Alleen jammer dat je zelf geen nieuwe losloopgebieden kan toevoegen/voorstellen die nog niet in de app staan. Die functie mis ik wel.
Ook zou een optie van “tijd en datum in overleg” wel leuk zijn. Een open uitnodiging dus.

Ontbrekend hondenras?!

 – 
Václa
 – 
2021-05-08
Versie 2.3.1
Het sinds 2019 ook in Nederland erkende Tsjechische ras ontbreekt in de lijst in de app: Chodsky Pès of ook wel Boheemse Herder.
Zou leuk zijn als ik onze hond met de juiste rasomschrijving zou kunnen vermelden!

Fijne App, maar er zit een bug in

 – 
cash 100M
 – 
2021-04-11
Versie 2.3.1
Echt een aanrader! Vooral bij het zoeken naar een omheind veld bijvoorbeeld.
Alleen kan mijn 3e hond niet toegevoegd worden ivm een storing op de server.
Ik kan mijn vrienden, die zich ook aangemeld hebben, niet vinden. Zij kunnen mij en mijn honden ook niet vinden.

Op iPhone werkt niet goed.

 – 
rozemarijnwv
 – 
2021-04-06
Versie 2.3.1
Ik kan geen doggydate aanmaken en kan niet met een knop terug naar home.

Aanrader

 – 
karen-pekela
 – 
2020-12-30
Versie 2.3.1
Leuke en simpel te gebruiken app voor hondeneigenaren die graag samen met andere hondeneigenaren willen wandelen in de eigen regio. Ook de assist-functie is handig, op vragen over gedrag en training worden kwalitatief goede antwoorden gegeven.

Asociale klantenservice

 – 
Annemarieensofia
 – 
2020-10-24
Versie 2.3.1
Zojuist nietsvermoedend een oproep geplaatst dat ik een oppashond voor op de bonnefooi zoek (KOSTELOOS) bij het kopje doggy assist bij de categorie ‘oppas’. Er staat een oproep van een vrouw die een oppas zoekt voor haar eigen hond en dat is wel goed??? Want die staat er namelijk al een tijdje! Mijn hondje zoekt een speelmaatje voor af en toe dus ook geen doggy date! Er werd mij gesommeerd dat ik maar van de app af moet gaan omdat ik me niet aan de spelregels zou houden, ook nadat ik 3x terug heb gemaild dat ik een oppashondje zoek voor af en toe.
De klantenservice van doggydating geeft maar weer mooi weer waarom honden meer om van te houden zijn dan mensen.
Waarom bestaat het kopje OPPAS dan bij doggy assist? Haal die dan ook weg!
Geen doggydating meer voor mij.
‘U hoeft geen gebruik te maken van onze diensten!
Als u zich niet aan de door ons opgestelde spelregels wenst te houden, dan hebben we zelfs liever dat u dat niet doet.’

Super handig

 – 
ninaxamberx
 – 
2020-09-11
Versie 2.3.1
Leuke app en zeker eenvoudig in gebruik! Misschien voor in de toekomst, dat als je op een losloopgebied klikt niet doorgestuurd wordt naar de browser maar dat je gewoon in de app blijft. 😊👍

Great App 👍

 – 
Mandile
 – 
2020-08-18
Versie 2.3.1
Great app however should have a bit more options eg.
Additional photos (mini album)

slechte App

 – 
Gasbel71
 – 
2020-03-08
Versie 2.3.1
Totaal niet overzichtelijk, en als je in een straal van 15 km rondom Groningen zoekt krijg je info over dates in Zwolle (100 km verder weg). Geen aanrader dus.

Super handige app 👍🏻

 – 
new ww-er
 – 
2020-01-25
Versie 2.3.1
Wat een uitkomst deze app, losloopgebieden vinden, hele gezellige hondenwandelingen, hulp en advies vragen, leuke aanbiedingen en super belangrijk de DoggyAlert als je hond vermist is. Ik zou niet meer zonder deze app kunnen. Dankjewel DoggyDating 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Geweldig!

 – 
htudthcrgxtjdhk
 – 
2019-12-24
Versie 2.2.2
Ik was mijn hond kwijt en plaatste een bericht op deze site. Binnen 20 minuten had ik een reactie en vond ik mijn hond terug! Goede app!!

Nog veel aan te passen

 – 
BrownSugar020
 – 
2019-10-26
Versie 2.1.0
-
Dat ‘Sterke zet’ zich niet herkent dat snap ik, kritiek is nooit leuk. Ook wegwuiven door dit commentaar te geven, geeft alleen maar meer weer, dat het een beetje rauw op deze ‘Zet..’ zijn/haar dakje valt. Doe er wat mee het is opbouwde kritiek een slecht werkende app!
-
Goed initiatief, echter is deze app nog van een ‘kinderlijke’ opzet. Onduidelijk en vooral gebruiksonvriendelijk. Je kunt niet op een normale manier een DoggyDate aanpassen en of verwijderen. App werkt traag. Nog heel wat kinderziektes en verbeteringen door te voeren.

Super app!!!

 – 
InezK
 – 
2019-10-21
Versie 2.1.0
Helemaal blij met deze app, werkt perfect. Een aanrader voor ieder baasje!!!

Leuke app

 – 
Fbeermann
 – 
2019-10-20
Versie 2.1.0
Het is een leuke app.
Echter: het kan aan mij liggen maar als je een zoekfunctie gebruikt dan werkt de filter-optie niet goed. Ik mis een knop ‘filter toepassen oid’. Nu moet ik op het x-je klikken maar dan wordt het filter niet goed toegepast.
Misschien doe ik het verkeerd hoor.
Wat ook opvalt is het volgende:
Als je in je buurt naar een hondenras wilt zoeken dan passen de filters niet in het pop-up scherm wat geopend wordt. Ik kan er ook niet in scrollen. Ook mis ik hier een knop ‘filter toepassen o.i.d.
Ik gebruik een iPad-pro met IOS 13.1.x
Na de laatste update zijn mijn issues als sneeuw voor de zon verdwenen!

Geweldige app!!

 – 
Lotteditz
 – 
2019-10-20
Versie 2.1.0
Wat een super fijne app zeg!
Makkelijk in gebruik, veel functionaliteiten, en ik heb al een aantal leuke doggy dates gehad.
Een absolute aanrader!

Teveel reclame en slechte zoekfunctie

 – 
**Vince**
 – 
2019-10-13
Versie 2.1.0
Ook niet te doen om locaties te favoriete als je op kaarten kijkt. En om die dan weer in je zoek lijst te vinden is weer teveel gedoe. Als je op meer info klikt ga je weer uit de app en zit je in je brouwser waar je ook niet kunt favorieten
Ik betaal met plezier voor een app die lekker werkt!

Must have app voor baasjes

 – 
Marijke Joordens-Kinsbergen
 – 
2019-10-03
Versie 2.0.6
Wat een prachtige nieuwe functies. Wij waren al fan van DoggyDating, maar dit maakt de app echt onmisbaar voor alle hondenbaasjes. 👍🏼🏆

Super handig. Aanrader!

 – 
P220
 – 
2019-10-02
Versie 2.0.5
Voor elke hondenbezitter een leuke, handige app. Voor wie in de buurt of op locatie een hondenlosloopgebied zoekt of voor wie een date aan wil maken/ aan wil sluiten. Zeer laagdrempelig en de dates zijn altijd gezellig en relaxt... want met gelijkgestemden. 🐶👍🏻

In potentie goede app

 – 
HansPost
 – 
2019-10-02
Versie 2.0.5
Helaas kan ik na de laatste update de losloopgebieden niet meer openen. Hij lijkt het even te doen maar springt weer terug naar het vorige scherm. Jammer want dit is een leuke app met veel mogelijkheden. Nu echter onbruikbaar.

Doggydating

 – 
Heintjes
 – 
2019-10-02
Versie 2.0.5
Losloopgebieden werken niet kan ze wel zien in eerst scherm maar verder kan ik niet om te zien waar en de routes

De leukste app voor hond en baas!

 – 
Pluk.1900
 – 
2019-10-01
Versie 2.0.5
Met deze app kunnen hondeneigenaren elkaar gemakkelijk vinden voor een wandeling.
Ook de hondnlosloopgrbieden staan duidelijk aangegeven en sinds kort nog veel meer te zien en te kezen in deze app.
Ik ben fan!

Werkt niet bij mij

 – 
Lyaeam
 – 
2019-10-01
Versie 1.2.5
Jammer. Elke keer als ik inlog wordt ik er na een korte tijd weer uitgegooid. Nog even sleutelen aan deze app.

Super fijne app

 – 
6301;:)€6
 – 
2019-10-01
Versie 2.0.5
Heel blij met de vernieuwde app, we lopen sinds een aantal maanden via doggydating. Wat gezellig en leuk om zo met de hondjes te lopen en gezellige contacten te leggen. ❤️

Verplichte locatiedeling...

 – 
Sonja Fresen
 – 
2019-09-21
Versie 1.2.5
App lijkt r goed uit te zien, maar r blijft maar n melding in m’n scherm komen dat ik m’n locatie moet delen (ondanks ik in n keuzevak al m’n keuze doorgegeven heb!?) Hoop dat deze bug r snel uit kan worden gefilterd!

Omheind losloop gebied

 – 
BoefJack
 – 
2019-01-04
Versie 1.2.5
Fijne app, maar waar kan je de optie omheind losloopgebied kiezen? Op de site kan dit wel, maar op de app heb ik het nog niet gevonden.. Jammer! Zou handig zijn!

Account nodig?

 – 
Mickey_mh
 – 
2018-11-30
Versie 1.2.5
Wat is het verschil met de website? Deze is vrij in te zien zonder account, helaas is de app niet te gebruiken zonder aanmaak van account.

Leuk en handig, verbetering lokatie

 – 
M87BP
 – 
2018-10-11
Versie 1.2.5
Leuk om met andere hondeneigenaren te kunnen wandelen op deze manier en fijn dat er een hoop wandelgebieden in staan om te ontdekken.
De melding die ik krijg dat mijn lokatie niet aanstaat vind ik erg vervelend. Daardoor kan ik de app alleen gebruiken als ik mijn lokatie aanzet, wat voor mijn gebruik dan vaak niet nodig is. De melding blijft namelijk maar komen waardoor ik gedwongen word steeds mijn lokatie aan te gaan zetten

Hickup

 – 
kingbeedobeedobob
 – 
2018-09-25
Versie 1.2.5
Leuke app. Sinds een tijdje echter komt er wel een melding als er een nieuw gebruiker is maar als je de app opent kan je die niet meer terug vinden.

Beste app voor baasje en hond!!!

 – 
lp.aarsen
 – 
2018-07-26
Versie 1.2.2
Wij gaan nooit meer op pad zonder van te voren gekeken te hebben op deze app naar de reviews en ervaringen van andere hondenbezitters over een bepaald losloopgebied. Je weet gelijk of het loont om erheen te rijden of niet. Dit in tegenstelling tot gelijksoortige apps(waar je geen review kan schrijven), daar staan geen ervaringen van andere hondenbezitters.
Ook beschrijven ze in de app duidelijk kort en krachtig het losloopgebied met woord en foto’s. Ook wordt er duidelijk aangegeven of er zwemwater is of niet. Dus zonder te overdrijven, als je hondenbezitter bent en veel wandelt moet je deze app hebben. En dan heb ik het nog niet gehad over de vele hondenwandelingen die wij hebben gewandelt door deze app. Je kunt een wandeling aanmaken of je opgeven voor een wandeling en zo leer je nog veel andere hondenbezitters kennen. Echt de enige app die werkt👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

Date organiseren/zoeken op basis van ras ontbreekt

 – 
Tommy Hessi
 – 
2018-06-10
Versie 1.2.2
We missen de optie om een date te zoeken op ras en om deze op basis van ras te organiseren.

Fantastisch!

 – 
Edjekroketje
 – 
2017-10-08
Versie 1.2.2
In een woord fantastisch! Met de app kun je afspreken om met elkaar en de honden ergens te gaan wandelen. Dat is het belangrijkste van de app. Je ontmoet nieuwe honden, nieuwe mensen, en je komt op plaatsen waarvan je niet wist dat ze bestonden!
De werking van de app is goed en duidelijk, met een eigen layout en indeling. Een absolute uitkomst is het eigen geluid. Niet alleen herkenbaar, maar het is ook een leuke manier om mensen in je omgeving te vertellen over DoggyDating.
Natuurlijk zijn er altijd verbeteringen te bedenken.
* Verversen van de pagina's kan nog niet door naar beneden te swipen, dus dat moet nog met terug gaan de pagina opnieuw openen
* berichten van en naar een van je vrienden worden pas weer zichtbaar als je zelf een bericht hebt gestuurd.
Voor de rest is het belangrijkste wat je met behulp van de app hebt afgesproken: lekker met een groep blije honden er op uit! Als je dat bedenkt is het gewoon een gouden vondst!

Probleem met cookie scherm

 – 
Harmen B
 – 
2017-10-08
Versie 1.2.2
Na de update blijft het scherm hangen in een cookie mededeling. Je mort daar op “ik begrijp het” klikken, maar dat doet niks.

Musthave voor elke hondeneigenaar!

 – 
Bas Sollie
 – 
2017-09-01
Versie 1.2.2
Naast het daten staan ook alle uitlaatgebieden in de app. Echt super handig! De gebieden zijn voorzien van duidelijke foto's zodat je vooraf kan kijken of het gebied wat voor je is.

Geweldige app!

 – 
CharlotteBobby
 – 
2016-06-03
Versie 1.2.0
Het is een hele fijne app, ik heb hem nog niet zo lang maar ben er wel erg blij mee! Het is fijn om een totaaloverzicht op de kaart te kunnen zien, zo kom je ook nog eens op leuke ideeën waar je hiervoor nooit aan gedacht zou hebben. Hopelijk vind mijn hondje gauw wat hondenvriendjes op jullie doggydating app!

Fam

 – 
Bar,roy,beam
 – 
2016-06-03
Versie 1.2.0
Doggydating is een feestje! Ik beveel de app aan iedereen aan, het zorgt voor een blije hond en een blije baas.
Mijn motto; alleen wandelen kan altijd, maar met meer hondjes is het een feestje!
Als ik weet dat ik met de hond het bos in ga, gooi ik een lastminute date in de app, en gaan we ipv alleen met een aantal hondjes het bos in, echt gezellig. Ook de grotere dates zijn super leuk, bijzonder om te zien dat hondjes van het zelfde formaat naar elkaar toe trekken en dat er bijna nooit onenigheid is. Een echte aanrader!

Lover of all creatures great and small

 – 
Indy en Ruby
 – 
2016-06-02
Versie 1.2.0
Fantastisch idee, verdient echt 5 sterren

Fijne app

 – 
Ivdw
 – 
2016-06-02
Versie 1.2.0
Doggydating is een fijne, overzichtelijke app. Het voorziet in alles wat je nodig hebt voor het plannen van een leuke wandeling met je hond. Je komt soms ook nog eens op voorheen onbekende plekken.
De reden waarom ik de app geen 5 sterren geef, is dat je door een lange lijst van hondenrassen moet scrollen als je een hond op naam en ras wilt zoeken.

Doggydating: handige app

 – 
Hobie54
 – 
2016-06-01
Versie 1.2.0
Leuke app om in contact te komen met andere hondeneigenaren of om een losloopgebied te vinden. Aanrader!

Geweldige app

 – 
Tampie
 – 
2016-06-01
Versie 1.2.0
Ik gebruik deze app nu een tijdje en vind hem geweldig! Ben begonnen toen ik mijn pup kreeg en hij is super gesocialiseerd door (onder andere) deze app! Ook op vakantie in NL gebruik ik hem om samen met andere mensen/honden het gebied te verkennen!

Geweldige app!

 – 
FCNWNUS
 – 
2016-06-01
Versie 1.2.0
Fantastische app. Leuk voor hond en baas. Ook fijn de informatie over losloopgebieden.

Helaas

 – 
Sandra knip
 – 
2016-05-31
Versie 1.2.0
Helaas werkt de nieuwe versie niet op mijn i phone4 en zal ik het met de oude moeten blijven doen

Samen wandelen op de mooiste locaties

 – 
Adindum
 – 
2016-05-31
Versie 1.2.0
Voor je sociale hond en jezelf en groot plezier. Je hond kan zich lekker uitleven en jij kan lekker van het uitzicht genieten, tijdens het wandelen. Echt een uitkomst !

Uitvinding van de eeuw!

 – 
CindyBinky
 – 
2016-05-31
Versie 1.2.0
Binky hier! Baasje vroeg of ik even wat wilde schrijven over Doggydating. Nu weet ik op zichzelf niet wat dat woord betekent, maar op zondag staat het baasje altijd te roepen dat we gaan daten en dat woord ken ik!! Want dat staat garant voor dik anderhalf uur plezier met nog meer viervoetige vriendjes, lekker zwemmen, bossen ontdekken, racen met m'n vriendjes en ik heb vooral geleerd dat niet alle grote honden eng zijn! Ook het baasje heeft het volgens mij altijd naar d'r zin. Die loopt altijd zo te kletsen. O ja, ze maakt ook altijd met zo'n apparaat foto's van mij en m'n vriendjes. Ze zegt dat de baasjes van die hondjes het zo fijn vinden dat er foto's worden gemaakt van onze date. Ik vind t altijd heerlijk om mee te gaan. Wat mij betreft gingen we elke dag! :)

Doggydating app

 – 
AngelaWaelbers
 – 
2016-05-31
Versie 1.2.0
Een superapp, als je gek bent op honden kun je niet zonder deze app. Alle losloopgebieden kunnen gevonden worden, maar het belangrijkste is dat je ook je bij bestaande wandelingen kan aansluiten of zelf een wandeling kan aanmaken. Hierdoor hebben we al veel leuke nieuwe mensen en honden leren kennen.

Na laatste update onbruikbaar

 – 
Alaerys
 – 
2016-05-21
Versie 1.2.0
Het was een fijne app, maar na de laatste update kan ik helemaal niks meer. Als je geen location services aan wil zetten (en dat wil ik niet) blijft hij steken op de constatering dat je geen location services hebt. Andere apps geven deze melding 1x waarna je ze kunt gebruiken, maar bij deze komt de melding alsmaar terug. App is nu totaal onbruikbaar. Heel jammer.

Crasht

 – 
Cindynl68
 – 
2016-05-15
Versie 1.1.2
Balen. Met aanmaak profiel blijft de app crashen. Tig keer geprobeerd. Als dit zo blijft, probeer het over een week nog eens, vliegt de app naar de prullenbak.
Idee is fantastisch.... Als het werkt

Crasht bij profielfoto maken / uploaden

 – 
countrymountains
 – 
2016-05-04
Versie 1.1.2
Leuke app maar crasht helaas bij het uploaden of maken van een profielfoto.

Fijne app

 – 
Paulina1991
 – 
2016-02-21
Versie 1.1.2
Ik loop nooit meer alleen

Super!

 – 
Muts123456
 – 
2016-02-20
Versie 1.1.2
Fijne app, duidelijk en overzichtelijk. En het doel is super, maar het resultaat ook! Allemaal blije honden en baasjes met de wandelingen! Kortom, een echte aanrader!!

Geweldig

 – 
iMacjes
 – 
2016-02-20
Versie 1.1.2
Zo geweldig deze app. Hond en mens hebben veel plezier.

Fantastische app.

 – 
Vonnie123456
 – 
2016-02-20
Versie 1.1.2
Zo leuk om met gelijkgestemden in contact te komen en tegelijkertijd de honden gelukkig te maken door een lange wandeling in een roedel.

Top app

 – 
Mija87
 – 
2016-02-20
Versie 1.1.2
Super!!