Bijwerken

Beschrijving

Als in De wrede hand, deel vijf in Val McDermids Tony Hill en Carol Jordan-reeks, de stad in oproer is en Tony en Carols expertise in twijfel wordt getrokken, ontstaat een ware race tegen de klok.
In De wrede hand, deel vijf uit de Tony Hill en Carol Jordan-reeks van Val McDermid, lopen Tony en Carol een race tegen de klok. De moordenaar heeft niets te verliezen, maar alles om voor te doden…
Als stervoetballer Robbie Bishop wordt vergiftigd, is het aan Tony Hill & Carol Jordan om de dader te achterhalen. Er zijn slechts weinig aanknopingspunten, en de twee zijn het oneens over welke aanwijzingen van belang zijn. De moordenaar houdt zich gedeisd, en het spoor lijkt koud te worden.
Totdat er een bom ontploft in het voetbalstadion, waarbij een groot aantal mensen om het leven komen. Het stadje Bradbury staat op zijn kop en het publiek schreeuwt om antwoorden. De zaken moeten iets met elkaar te maken hebben, maar wat? Terwijl het aantal slachtoffers blijft stijgen, begint de tijd te dringen voor Tony en Carol...
Val McDermid is de internationale bestsellerauteur van de Tony Hill en Carol Jordan-reeks, waarvan De sirene het eerste deel is. Haar werk is onderscheiden met o.a. de Diamond Dagger Award en de Gold Dagger Award, de prijs voor de beste Engelse thriller.

Klantbeoordeling

Gemiddeld

Geen score

Recensies van klanten

Geen item