Beschrijving

Met achterin exclusief bonusverhaal!
De Behandeling is het tweede deel in de indrukwekkende en aangrijpende The Program-serie. In deel 1, Het Programma, moest Sloane er alles aan doen om uit handen van het Programma te blijven. Maar niet alleen zij, ook James, met wie ze op de vlucht is, wordt steeds zwakker en depressie ligt op de loer. In dit ijzingwekkende vervolg lees je of het ze lukt om aan de leugens en geheimen te ontkomen…
Hoe stop je een epidemie?
Sloane en James zijn op de vlucht na ternauwernood te zijn ontsnapt aan de zelfmoordepidemie en ook aan het Programma. Ze bevinden zich zeker niet buiten de gevarenzone. Ze hebben allebei enorme gaten in hun geheugen en hoewel Sloane en James elkaar terug hebben weten te vinden, is het Programma nog niet bereid ze op te geven.
Ze voegen zich bij een op de vlucht geslagen groep rebellen en zullen moeten zien uit te vinden wie ze kunnen vertrouwen, en hoe ze het Programma uit kunnen schakelen. Maar ondanks het feit dat ze al een heel eind op weg zijn, zijn er nog heel veel dingen die ze zich niet kunnen herinneren. De sleutel naar hun verleden is de Behandeling – een pil die vergeten herinneringen terug kan halen, zij het tegen een heel hoge prijs. En er is maar één dosis.
Suzanne Young is New York Times-bestsellerauteur van Het Programma. Suzanne komt oorspronkelijk uit Utica, New York, maar is naar Arizona verhuisd om aan de vrieskou te ontsnappen. Ze is schrijfster en docent Engels, maar niet per se in die volgorde. Je kunt haar ontmoeten op Facebook of volgen op Twitter: @suzanne_young. De Behandeling is het tweede deel van The Program-serie. Deel drie, De Remedie, verschijnt in oktober 2015.
Over Het Programma :
'Een aangrijpend verhaal voor fans van dystopische liefdesverhalen.' - Kirkus Reviews
'Een boek om te verslinden: razendsnel geschreven, origineel uitgangspunt en een sexy liefdesverhaal.' - Booklist
'Youngs boek is onverbiddelijk emotioneel en duister.' - Publishers Weekly
'Een pakkend, spannend, goed geschreven verhaal.' - Noordhollands Dagblad
'Het Programma zal je doen huiveren, verwarren, glimlachen van ultiem geluk en huilen. Een magische combinatie.' - Hebban.nl

Klantbeoordeling

Gemiddeld

Geen score

Recensies van klanten

Geen item