Bijwerken

iPhone schermafdrukken

Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding
Schermafbeelding

Beschrijving

Eenvoudige kilometerregistratie voor onkostenvergoedingen en belastingaftrek. Psngr houdt uw ritten automatisch bij, berekent de kilometerstand en kosten en e-mailt u periodieke rapporten. U kunt meerdere voertuigen volgen en maximaal 40 gratis ritten per maand.
 
Tracking
Psngr volgt en detecteert automatisch:
 
   • Een auto rijden
   • Fietsen
   • Openbaar vervoer
   • Wandelen
Je kunt ritten ook handmatig registreren.
 
Voertuigen
Maak afzonderlijke logboeken voor elk voertuig dat u gebruikt. Elke rit kan aan een ander voertuig worden gekoppeld. Kilometerstand wordt berekend per voertuig, zodat u het privé- of zakelijk gebruik van uw auto, of reizen onder verschillende fiscale entiteiten, kunt berekenen voor verschillende klanten, projecten, enz.
Kilometerstand
Psngr bundels standaard, fiscaal aftrekbare kilometertarieven in meer dan 15 landen. In Nederland bevat de app de standaard kilometertarief gepubliceerd door belastingdienst. U kunt aangepaste kilometerstandsnelheden toevoegen die aan uw behoeften voldoen.
Elke kilometerfrequentie gebruikt een uniek label (bijvoorbeeld #business) en is toegewezen aan een of meer voertuigen. Als u een zakelijk rit wilt declareren, tagt u de rit als #business. Als u een privé rit hebt, gebruik de #privé tag.
rapporten
Een maandelijks overzicht van uw ritten wordt u per e-mail toegestuurd. U kunt de frequentie van overzichten aanpassen of filtercriteria toevoegen. U kunt aanvullende overzichten maken op de web dashboard.
OV
Bij het volgen van reizen met het openbaar vervoer, moet u uw eerste reis plannen om Psngr te leren welke doorvoerlijnen u gebruikt om van A naar B te komen. Start een nieuwe reis door op de startknop op de knop "+" te tikken, selecteer uw bestemming en kies voor openbaar vervoer om uw route te plannen. Inchecken om uw reis te beginnen. Bij het herhalen van dezelfde rit van A naar B, zal Psngr overeenkomen met de gebruikte transitoregels.
Tarieven
• Gratis tot 40 ritten / maand
• Onbeperkte tracking kost € 5,99 / maand (jaarlijks gefactureerd) of € 7,49 / maand (maandelijks gefactureerd).
• Abonnementen zijn automatisch verlengbaar en zijn beschikbaar voor maandelijkse of jaarlijkse periodes.
 
In App aankopen:
• Abonnement gekocht via in-app-aankoop wordt bij bevestiging van aankoop in rekening gebracht op uw iTunes-account.
• Abonnement wordt automatisch verlengd tenzij automatisch vernieuwen is uitgeschakeld ten minste 24 uur vóór het einde van de huidige periode
• Het account wordt binnen 24 uur vóór het einde van de lopende periode in rekening gebracht voor verlenging en identificeert de kosten van de verlenging
• Abonnementen kunnen door de gebruiker worden beheerd en de automatische verlenging kan worden uitgeschakeld door na aankoop naar de accountinstellingen van de gebruiker te gaan
• Alle ongebruikte delen van een gratis proefperiode worden verbeurd als u een abonnement aanschaft.
• Raadpleeg ons privacybeleid (https://psngr.co/privacy) en de gebruiksvoorwaarden (https://psngr.co/terms) voor meer informatie.
Gebruik van de batterij:
Psngr app maakt gebruik van GPS om je locatie op de achtergrond te volgen. We hebben uitgebreide tests uitgevoerd met alle iOS-apparaten om te zorgen voor een minimale batterijverbruik tijdens het gebruik van Psngr. Houd er echter rekening mee dat blijvend gebruik van GPS de levensduur van de batterij aanzienlijk kan verkorten.

Wat is nieuw in versie 4.4.2

U kunt nu het Psngr Beacon van uw voertuig gemakkelijker updaten.
Lokalisatieverbeteringen

Verkoper

Naam

100 Grams Software B.V.

Informatie

Categorieën

Versie

4.4.2

Grootte

65,7 MB

Game Center

Nee

VPP Device Licensing

Ja

Beoordeling

Beoordeling: 4+

Compatibiliteit

iOS 11.0 of nieuwer

Apparaten

iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone SE, iPhone 7, iPhone 7 Plus, iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, iPhone XR, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone SE (2e generatie), iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 mini, iPad (5e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad (6e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (Cellular), iPad Pro (9,7 inch) (Cellular), iPad Pro 12,9-inch (2e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (10,5-inch) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro (11-inch) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9-inch (3e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Air (Cellular), iPad Air 2 (Cellular), iPad Air (derde generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad mini Retina (Cellular), iPad mini 3 (Cellular), iPad mini 4 (Cellular), iPad mini (5e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad (7e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 11-inch (2e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9-inch (4e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Air (4e generatie) (Wi-Fi + Cellular), iPad (8e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 11-inch (3e generatie) Wi-Fi + Cellular, iPad Pro 12,9-inch (5e generatie) Wi-Fi + Cellular

Talen

Nederlands, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans

App Store: Klantbeoordeling

Alle versies

 4,0 (523 beoordelingen)

App Store: Recensies van klanten

Beste app in zijn soort

 – 
leonvleersum
 – 
2021-04-29
Versie 4.3.4
Prima app die doet wat ie moet doen. Feedback wordt snel opgepakt en zo zie je telkens verdere verbeteringen. In begin was het even goed inregelen, maar nu is de admin (met beacon) kinderspel. Ook voor het zakelijk verwerken.

App loopt vast

 – 
Willem911SC
 – 
2021-04-14
Versie 4.3.2
Sinds jl zaterdag zit de app vast. Na 3 dagen verwijderd, opnieuw in de app-store gedownload en ingelogd. App werkt weer, alle gegevens (historie) staan er weer in. Klasse!

App sinds zaterdag gecrasht

 – 
Chrisvanlaar53
 – 
2021-04-12
Versie 4.3.2
Zie het logo als ik hem opstart maar cerdjnt dan. Ik zag dat ik hem moest verwijderen en opnieuw installeren. Hoop dat ik niet alles kwijt raak.

App loopt vast

 – 
hugenholtzzz
 – 
2021-04-10
Versie 4.3.2
Super fijne app maar is nu ‘vastgelopen’ en krijg alleen het logo te zien. Er afgehaald en weer geopend maar geen verandering. Als ik hem helemaal verwijder en weer opnieuw installeer, ben ik dan al mijn data kwijt??

Verrassend goed en handig

 – 
daheufster
 – 
2021-04-01
Versie 4.3.0
Werkt verrassend goed en is handig. De km nauwkeurigheid ben ik nog even aan het stoeien mee maar is gemakkelijk te corrigeren.

Ik raad deze app wel aan.

 – 
papa zelf
 – 
2021-02-07
Versie 4.3.0
Ik geef 4 sterren omdat er altijd ruimte is voor verbetering. Er zitten na een premium abonnement geen addertjes onder het gras! Prijs kwaliteit verhouding is erg goed.
Let wel even goed op de tags, deze moet je wel goed invullen anders het je kans dat je systeem niet alle ritten in het goede rijtje zet en dat hij de bedragen niet optelt.

Locatieicoon

 – 
KESAEM
 – 
2021-01-24
Versie 4.2.7
Door deze app blijft mijn locatievoorzieningen icoon aan staan. En bedankt

Bijna prima app

 – 
Jeroen1234567890
 – 
2020-07-30
Versie 4.1.3
Prima app doet wat hij moet doen. Alleen jammer van de blauwe balk die af en toe oppiept wanneer ik de app niet nodig heb. Ook dit heeft effect op mijn batterij gebruik

Super handig

 – 
RemyHammett
 – 
2020-06-16
Versie 4.1.1
Een super goede app. Hij start automatisch wanneer je gaat rijden. Ook aan het einde van de rit hoef je niets te doen. Alleen het soort rit even aangeven, maar dat kan op elk gewenst moment gedaan worden.
Het enige dat ik nog niet gezien heb is het rapport.

Eist ook toegang tot fitness gegevens

 – 
Oceria
 – 
2020-06-02
Versie 4.0.17
En dat is een no go voor een zakelijke app. Verwijderd

Kan beter

 – 
sloeber22
 – 
2020-03-19
Versie 4.0.7
In het begin werden alle ritten netjes geregistreerd, door een update ging dat slechter, een week geleden de usb besteld, je raad het al registreert mijn ritten niet meer volledig, of helemaal niet. Krijg de foutmelding dat er geen huidige gps locatie gevonden kan worden. En dit terwijl ik juist van het papierwerk af wil om einde van de maand mijn ritten door te geven aan de administratie afdeling waar ik werk. Beetje jammer dat het na het aanschaffen van de beacon het maar voor de helft werkt.

App crasht bij registreren

 – 
Ariejanos
 – 
2020-02-20
Versie 4.0
Direct een rare foutmelding met allemaal code zodra je wilt aanmelden/registreren. Zojuist gedownload dus nieuwste versie

Classificeren werkt slecht na update

 – 
Rempie77
 – 
2020-02-20
Versie 4.0
Sinds de laatste update kan ik op business klikken wat ik wil, maar de ritten blijven staan. Voorheen zou ik 5 sterren hebben gegeven. Verder prima app

Kan niet meer inloggen

 – 
dranpj
 – 
2020-02-19
Versie 4.0
Na 3 dagen gebruikt te hebben ! Kan je al niet meer inloggen :(

Prima app.

 – 
Lichtje53
 – 
2019-10-14
Versie 3.8.1
Deze app. doet wat hij moet doen, is eenvoudig in gebruik en niet duur. Vragen aan de ontwikkelaar worden snel beantwoord en bestellingen worden correct en snel uitgevoerd. Na enkel jaren de VW-connect app is dit een prima en goedkoop alternatief. Aanbevolen.

Niet geweldig

 – 
arnoud 060875
 – 
2019-09-22
Versie 3.7.13
Is niet echt nauwkeurig en je kan geen correcties uitvoeren

Perfecte app

 – 
@VT
 – 
2019-08-31
Versie 3.7.9
Werkt perfect, en erg handig voor automatisch vastleggen en declareren van mijn zakelijke reizen

Onnauwkeurig

 – 
Yo 78 pb
 – 
2019-08-30
Versie 3.7.9
Geeft aan dat ik een rit van 300 meter heb gelopen terwijl mijn telefoon op een kast ligt...en dus ook weer een testrit kwijt. Aanschaffen lijkt me dus vrij zinloos.

Prettige app

 – 
robbert2468
 – 
2019-06-05
Versie 3.7.5
De enigste app die ik tot nu toe heb kunnen vinden die mijn afgelegde kilometers bijhoudt en op basis daarvan de prijzen berekend. Handig wanneer je biivootbeeld met meerdere mensen een rit maakt en de totale kosten wilt delen.
Ik vind het alleen jammer dat de app voor privé gebruik, 5 euro per maand zou kosten om alle ritten te registreren. Ik hou nu gewoon niet elke rit bij. Alleen de privé ritten.

Mooie app maar er ontbreekt 1 ding

 – 
Hènktank
 – 
2019-05-16
Versie 3.7.2
Van km ... tot .... km

Perfect

 – 
Arnoud van Asperen
 – 
2018-10-01
Versie 3.4.4
Very stable and useful app, forgets never a trip! No better app than this one.

Top

 – 
Ugsjnbtfuinkngrdkmkgtfk
 – 
2018-09-21
Versie 3.4
Prima app, doet wat ie moet doen, gebruikersvriendelijk en niet te duur

Perfect app!!

 – 
Erwinlion
 – 
2018-09-19
Versie 3.4
Perfect App!!

Great tool!

 – 
123dirk123
 – 
2016-09-25
Versie 2.6.5
Very complete and great tool that keeps track of my business trips with my car.

Very useful

 – 
rachel2511
 – 
2016-08-06
Versie 2.6.3
I was looking for a tool to help me track all my daily commutes to work. This app does the job well. It’s easy to use and very useful.

I love it

 – 
Rubnov
 – 
2014-10-31
Versie 1.4
Awesome app! Was using it mainly for driving but I can now log my flights, too. Well done.

Good for tracking

 – 
lockwooddev
 – 
2014-06-25
Versie 1.0
Great app for finding directions and track my trips. Also has a nice feature to see where my friends are going.