Bijwerken

iTunes Store: Recensies van klanten

Lavinia Meijer, Metamorphosis van Glass

 – 
wereldmuziekliefhebster
 – 
2014-02-18
Klinkt prachtig op piano en ook mooi op harp.

Lavinia Meijer The hours

 – 
Maritiemschilder
 – 
2012-11-07
Geweldig! bij Max vanmiddag toevallig gezien en gehoord, meteen in itunes de cd gekocht, je worDt meegesleept door deze prachtige vertolking van Glass. Klasse!

Heerlijk en mooi

 – 
Peter Mulder
 – 
2012-11-03
Ik ben niet zo van semi-klassieke muziek of het bruggen bouwen tussen verschillende muziekstijlen. Via DWDD op het spoor gezet en nu ben ik verkocht. Uitstekende muziek om bij te werken, heel relaxed. Zowel qua uitvoering als opname technisch perfect. In een flow.

Flow

 – 
Qruun
 – 
2012-10-30
Misschien dat deze CD wel vooral laat zien hoe geweldig goed minimal music past bij de Harp: de klankkleur van hoog en laag piano krijgt toch weer een heel nieuwe dimensie op een harp, directer en toch warmer. Ik weet niet hoe precies te omschrijven. Wat ik wel weet is dat het prettig werken is met een koptelefoon op met deze muziek, dat je als vanzelf in een flow belandt. Buiten sombert het een beetje, maar door de koptelefoon krijgt alles de romantiek van een regenbuitje in quatier latin, 's ochtends om half acht als alles op gang komt. Amelie, the piano, intouchables: je kent het wel, van die muziek die je onweerstaanbaar prettig-melancholisch maakt.
Kortom: een aanrader!

Metamorphosis van Glass door Lavinia Meijer

 – 
Ruurd Okkerse
 – 
2012-10-28
Herwaardering van het instrument harp is nodig na het beluisteren van de cd. Magistrale muziek van Glass op een perfecte wijze vertolkt!

AANRADER!

 – 
bass58player
 – 
2012-10-28
Schitterend en razend knap!

Betoverend

 – 
Sregreb
 – 
2012-10-27
CD is betoverend mooi! Door harp gevoeliger dan uitvoering op piano

Lavinia Meijer Glass Metamorphosis,The Hours

 – 
Wethje
 – 
2012-10-27
mooier als het origineel !!!!!!!