Bijwerken

iTunes Store: Recensies van klanten

Klassieker

 – 
Michiel1980
 – 
2011-09-14
Dit album mag met recht een klassieker worden genoemd. Geweldige productie, en natuurlijk de heren Alex Turner (Arctic Monkeys) en Miles Kane (voorheen The Rascals). Heerlijke luisterliedjes van een hoge kwaliteit. En nu het album voor nog geen vijf euro is aan te schaffen via iTunes kun je er echt geen buil aan vallen. Probeer het gewoon,
download het album, zet je speaker gemiddeld dan normaal harder, leun achterover en laat het over je heen komen. Je zal er echt geen spijt van hebben!

Geweldige productie

 – 
Graaf12
 – 
2008-06-07
Ik beluisterde de CD vanwege de hoes en was blij verrast, de stem van Alex Turner (Arctic Monkeys) met zijn plat engels accent komt veel mooier tot zijn recht in deze vooral goed geproduceerde nummers.
Heerlijk verrassend ook die country achtige muziek die niet bij de tekst lijkt passen.
Ik hoop dat de heren vaker gaan samenwerken.

Verslavende CD

 – 
J&EC
 – 
2008-05-13
In een tijd met (eveneens) prachtige releases van Portishead, The Kooks en dEUS ben ik verslaafd geraakt aan deze 12 nummers van The Last Shadow Puppets; ik heb de afgelopen weken niets anders geluisterd. De nummers zijn stuk voor stuk erg goed en duren geen seconde te lang. Voor wie van Britse popliedjes met een John Barry tintje houdt (prachtig, die violen!) is dit een geweldig album!

Heerlijk!

 – 
Berrie82
 – 
2008-04-22
Dit album van Alex Turner (Arctic Monkeys) en Miles Kane (The Rascals) mag dan een project zijn, maar laten we hopen dat de heren de tijd in hun agenda zullen vinden om een vervolg te maken op dit "debuut". Het album begint met de briljante gelijknamige single (check de clip), en weet te boeien tot de laatste seconde, een moment dat al (iets te) snel aanbreekt. In deze 35 minuten weten The Last Shadow Puppets je te verassen met 12 schitterende nummers, die je met 1 gedachte laat zitten. Meer!