Bijwerken

iTunes Store: Recensies van klanten

Woman in love

 – 
Abba fan
 – 
2009-11-07
Great album. In a recent radiointerview Streisand admitted she never sang "woman in love" live because she couldn't relate to the lyrics.

Mooier dan ooit!

 – 
mtoning
 – 
2009-11-03
Nou en of dit album remastered is. En hoe! De remasterde editie van 'Guilty' klinkt mooier dan ooit. Geen enkel album van Barbra Streisand is zo fraai en solide als dit album uit 1980. De zangeres was in die tijd op haar (technische) hoogtepunt, en dat blijft verbazingwekkend om te horen. Door de uitstekende kwaliteit van de songs en de strakke produktie door Barry Gibb, is 'Guilty' een uitzonderlijk album. Luister vooral naar 'Run Wild', 'The Love Inside' en 'Make it like a Memory' en hoor hoe onvoorstelbaar mooi haar stem toen was. Opmerkelijk is dat Streisand bij de opnamen van 'Guilty' slechts een kleine vinger in de pap had. Gibb had samen met zijn broers de tracks voorbereid en Streisand hoefde na aankomst in de studio slechts haar partijen in te zingen. Gibb's talent als producent bleek goed voor een enorm succes: 'Guilty' is Streisand's meest succesvolle album ooit. Na 25 jaar hebben Gibb en Streisand hun samenwerking weer opgepakt om 'Guilty Pleasures' op te nemen. Dat resulteerde in een eveneens aangenaam album. Wat valt er nog meer te schrijven over een album dat na 25 jaar nog steeds zoveel kracht heeft? Een absolute aanrader.

Inderdaad: een mijlpaal

 – 
Rene van den Abeelen
 – 
2009-11-03
Perfect geproduceerd en met een hele serie goede songs... Schitterend album. Zowel Barbra als Barry verkeerden in bloedvorm! Is dit album eigenlijk nog steeds niet geremasterd?